Dobry den hodim to sem skor asi do off topicu , zaujima ma je dobre respk bezpecne zmazat ulozene body obnovenia aby sa zacali nove body? keby chcem tie stare zmazat?:)
+ mam v pc combo fix ale nejde mi odinstalovat mozete mi skusit poradit dakujem
Zdravím
Body obnovy klidně smažte, já to také jendou měsíčně dělám, abych uvolnila místo na disku. Pak můžete hned vytvořit nový bod obnovení
Zkoušel jste použít T-cleaner na odstranění combofixu?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-Spusťte,pro potvrzení volby mačkejte klávesu A, Enter
-po použití prográmek vymažte.Pozor,antiviry ho mohou falešně označit za vir
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.