Po naběhnutí PC nereaguje, stav nouze nejde

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Honzikk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Po naběhnutí PC nereaguje, stav nouze nejde

#1 Příspěvek od Honzikk »

Dostal se mi do rukou postarší PC Acer. Ale bohužel pokud pc normálně nechám naběhnout nedá se na něm pracovat, cca po 10 sekundách se téměř zasekne (můžu hýbat s myší). Pokoušesl jsem se dostat do nouzového režimu abych mohl udělat aspoň log nebo projet antivirem ale ten rovnou skončí blue screenem který mi radí abych zkontroloval viry, nainstalované jednotky a že mám zkusit chkdsk atd...
Stáhl jsem na USB Kaspersky antivirus - nic nenašel (jenom pár vadných exe) potom AVG na usb - stejný výsledek. Memtest taky nic nenašel :(

Nějaký nápad co s tím dál?

Děkuji za radu

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Po naběhnutí PC nereaguje, stav nouze nejde

#2 Příspěvek od Pavuk29 »

To je notebook? Pocitac bol doteraz pouzivany, ci niekde lezal?
To moze byt vsetko mozne, od zlych kontaktov, vadnych kablov, disku, pamati az po posahany system, o ktorom si nam tiez nic nenapisal...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Honzikk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Honzikk »

Doteď ho aktivně používali, byl na něm win XP home - už jsem se pokoušel o repair, seká se pořád... Ubuntu na něm nabootuju, ale to je tak všechno co zvládnu... Takže vše asi směřuje na vadný HW? :(

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Zdravím,
co tomu předcházelo, neinstalovali nějaký nový program?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět