Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nejde nastartovat win vista
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
nejde nastartovat win vista
Dobrý den.Je to týden co jsem zde řešil problém s pc.Ted přišla větší rána kterou nemohu rozluštit.Při zapnutí pc se začne nabíhat systém,ta známá zelená lišta dole ve středu obrazovky a po chvíli se vypne klávesnice a hned na to lišta startu zmizí a nic se dál neděje.Šel jsem do F8 a dal jsem poslední známou konfiguraci ale opět to samé.Když dám nouzový režim tak mě to naběhne.Sice po dlouhé době ale naběhne.Po posledním čištění od vašeho spolupracovníka chodnik74,jsem dal bod obnovení pro případ nějakého problému,ale teď mě to hlasí že tam nebyl vytvořen žádný bod.Už jsem to kdysi před lety také řešil ale už si nepamatuji jak.Tak nevím jestli je to hard nebo vir.Mohu disk vyjmout a dát do druhého náhradního pc z kterého vám píšu a vyčistit jej.Ale nevím si rady jak.Děkuji za jakoukoliv radu.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde nastartovat win vista
Zdravím. 
Nezakládej prosím dva stejné topicy! Pokračování zde: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=116949
Zde poprosím moderátory o
.

Nezakládej prosím dva stejné topicy! Pokračování zde: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=116949
Zde poprosím moderátory o