Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nejdou žádné aplikace typu win32

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal00068
Návštěvník
Návštěvník

nejdou žádné aplikace typu win32

#1 Příspěvek od Michal00068 »

do obou pc se mi dostala nějaká havěď a to:
že mi nejdou žádné antivirové weby

na jednom z pc jsem si složitým způsobem sehnal NOD32 a celý to tím prohnal a smazal vše, co bylo infikováno... po restartování pc mi nejdou žádné aplikace typu win32... respektive jdou, ALE.. normálně se např na mozzilu nedostanu, ani po kliknutí např na ikonku winampu (winamp se pustí, jen když kliknu na nějaký song)... dokonce i v ovládacích panelech mi nejde nic...

poraďte pls, vůbec s tímhle nemám zkušenosti a jsem už zoufalý :cry:

Michal00068
Návštěvník
Návštěvník

Re: nejdou žádné aplikace typu win32

#2 Příspěvek od Michal00068 »

ještě jsem zapomněl:

co mám udělat i na druhém pc, kde net jde, jen ty antiwirové weby nejdou... nechce se mi tam taky dávat ten eset, protože ten pc je pomalý a trvalo by to věčnost...

díky

Roli
VIP
VIP

Re: nejdou žádné aplikace typu win32

#3 Příspěvek od Roli »

Zdravím, vezmeme nejdříve jedno PC a až ho vyčistíme vrhnem se na to druhé.

V první řadě potřebuji log.txt z Rsit, pokud nepůjde spustit v Normálním režimu tak restartuj do Nouzového.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět