Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mrznutí kompu - prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Mrznutí kompu - prosím o kontrolu logu
omlouvám se, tam to už neřešim, jen jsem si myslel, že jsem to dal do špatného fora. A ja samozřejmě vím, že to děláte jen z dobré vůle -nemyslel jsem to nijak špatně.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro příště, příteli. A kolegyni motji to tam laskavě také oznam, vysvětli a omluv se jí.
Jinak OTL provedlo, co mělo. PC by měl být na viry čistý (až na tu tunu cracků a kdovíjakého nelegálního SW, že ano
). Jestli problém přetrvává - zkoušel jsi nové ovladače grafické karty? Někdy je ale lepší obrácený postup - odebrat nové ovladače, restart a nainstalovat ovladače starší, ale funkční. Nejnovější nerovná se vždy nejlepší. Zkoušel jsi i tuto možnost?

Děkuji ti, omlouvám se, teď jsem flashnul bios karty a všechno jde parádně. Ale moc děkuji za pomoc. A máš pravdu, nějaký ten crack tam je, nepopírám, ale zas mám i celkem dost her originál a zásadně všechny programy originální. Ale se mi nechce dát prachy hned na origoš, když nevím jestli to za to stojí. Ale většinu mých originál her jsem koupil až po zahrání neoriginální. Ono teď se už ani moc cracknuté hry neoplatí hrát, protože ta hlavní zábava je na netu a tam s crackem nejdeš.
Tobě moc krát děkuji za pomoc
Tobě moc krát děkuji za pomoc
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

Jinak mi nic nevysvětluj a neobhajuj se - vím naprosto přesně, jak to chodí, opravdu.

Ještě dočistíme a máme tedy hotovo.

- Stáhni a spusť.
- Klikni na CleanUp a potvrď YES.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.

- Stáhni a spusť.
- Klikni na Start a potvrď OK.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.
- Po použití utilitu smaž.

- Panel čistič
- Vše nech jak je, jen dej Analyzovat a poté Spustit CCleaner.
- Panel registry
- Klikni na Hledej problémy.
- Následně na Opravit problémy - zálohu registrů doporučuji udělat, oprav všechny problémy.
- Postup opakuj, dokud nebude bez problémů - většinou cca 3x.
- Panel nástroje
- Zde můžeš odinstalovat nepotřebné programy.

... a pokud nejsou žádné dotazy, bylo by to z mé strany vše.

Moc krát děkuji, přeji pekný den
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Není vůbec zač a rádo se stalo.
Přeji pěkný den.