Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o preventivní kontrolu, děkuji
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o preventivní kontrolu, děkuji
Na disku zůstala jakási složka se jménem _OTL, mam jí smazat nebo jí nechat? Ještě mam dotaz, dříve jsem měl hodně obtíže s tímto notebookem, a tak jsem jej musel často reinstalovat, a pokaždé, když jsem instaloval SP 3, tak se mi na disku uložily jakési složky, které nejdou smazat, měli všelijaká nesmyslná jména, ovšem pokud je chci odstranit tak mi to napíše že je to chráněné proti přepsání, bylo by možné je nějak odstranit? Docela mi tu překáží.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Prosím Tě, neplaš...
_OTL je složka, vytvořená - pochopitelně - programem OTL. Jsou tam zálohy, kdyby se něco nepovedlo. Tyto věci se mažou na konec kontroly, neboj se.
Složky - pokud myslíme ty samé - jdou smazat například programem CCleaner (je potřeba zaškrtnout správnou volbu u čištění), který TAKÉ dáváme na konci čištění počítače, znova se neboj. A nechápu, čemu Ti tam tak strašně moc překáží, zase nepřeháněj. 
Jak je na tom PC? Jdeme dočistit?

No trochu už plašim, se tady s tim vztekám celej den
No PC už se chová dobře, facebook a youtube pěkně šlape, zkoušel jsem nainstalovat tu Aviru - kompletně mi to zasekalo PC, takže to zase rychle vyletělo, nevím proč, ale bez toho antiviru se mi žije dobře i když je velké riziko chytnutí viru, zatím si žádný antivir dávat nebudu.
Ano, mužeme na dočištění.

Ano, mužeme na dočištění.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

Takže už jen dočistíme...

- Stáhni a spusť.
- Klikni na CleanUp a potvrď YES.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.

- Stáhni a spusť.
- Klikni na Start a potvrď OK.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.
- Po použití utilitu smaž.

- Panel čistič
- Vše nech jak je, jen dej Analyzovat a poté Spustit CCleaner.
- Panel registry
- Klikni na Hledej problémy.
- Následně na Opravit problémy - zálohu registrů doporučuji udělat, oprav všechny problémy.
- Postup opakuj, dokud nebude bez problémů - většinou cca 3x.
- Panel nástroje
- Zde můžeš odinstalovat nepotřebné programy.

... a pokud nejsou žádné dotazy, bylo by to z mé strany vše.

Dobře, já velmi děkuju za pomoc. 
(Systém by měl být legální, kupoval jsem CD XP Home rovnou k notebooku.)
Nashledanou.

(Systém by měl být legální, kupoval jsem CD XP Home rovnou k notebooku.)
Nashledanou.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Není vůbec zač a rádo se stalo.
Přeji pěkný den.