Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prosim o pomoc

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
flachby
Návštěvník
Návštěvník

Re: prosim o pomoc

#16 Příspěvek od flachby »

PC ma dve sitovky, jednu wifi a jednu kabelovou, pouzivam wifi na svoji domaci siti s DHCP, pac sem linej hledat kabel. Nastavim ji tedy pevnou IP z rozsahu DHCP jestli to muze necemu pomoct.

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

Bud to pomuze a nebo dat vsude automaticky
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

flachby
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od flachby »

nejdou spustit .exe soubory. Pise Pokus pouzit neplatnou operaci na klic v registru, ktery je oznacen k odstraneni.
Nejde spustit zadny prohlizec.

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Restartujte PC, da se do kupy...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

flachby
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od flachby »

Po restartu ok, provedl jsem jeste zakladni udrzbu, aktualizace atp. Mrzi mne, ze jsem nemohli proces dojet ale na vikend jsem jel pryc tak jsem si musel poradit sam. To slibene pivo jsem poslal pres PayPal. Dekuju. :closed:

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Neni tedy zac...

Za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji :worship:

Odpovědět