Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

N360 vs. ESET smart sec.

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
v.s.
Návštěvník
Návštěvník

N360 vs. ESET smart sec.

#1 Příspěvek od v.s. »

ahojky nemohu se rozhodnout mezi těmito balíky na ochranu-všude se nyní chválí Norton a haní eset-a rád bych tedy věděl vaše názory na rozdíly mezi nimy a jejich vlastnostmi-cena nehraje roli,ale na eset mám 50% slevu ztp.díky za pomoc

VydraMan
5. stupeň - BAN

Re: N360 vs. ESET smart sec.

#2 Příspěvek od VydraMan »

Já mám ESS 5 a jsem s ním naprosto spokojen. Hlavně se mi líbí jeho detekční schopnosti a firewall. Taktéž to, že se o něj nemusím starat - naisntaloval jsem ho, zadal jméno a heslo a šlape jako hodinky. Doporučuji ho každému.
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

motji
VIP
VIP

Re: N360 vs. ESET smart sec.

#3 Příspěvek od motji »

Zdravím :) ,

Norton je špička mezi antiviry, jediné minus má, že některé starší pc zpomaluje. Ale jak by sedl vašemu pc si můžete vyzkoušet a stahnout si zkušební verzi.

Řekla bych že je to jak srovnávat Mercedes se Škodovkou, za mě rozhodně Norton.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět