Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
N360 vs. ESET smart sec.
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
N360 vs. ESET smart sec.
ahojky nemohu se rozhodnout mezi těmito balíky na ochranu-všude se nyní chválí Norton a haní eset-a rád bych tedy věděl vaše názory na rozdíly mezi nimy a jejich vlastnostmi-cena nehraje roli,ale na eset mám 50% slevu ztp.díky za pomoc
Re: N360 vs. ESET smart sec.
Já mám ESS 5 a jsem s ním naprosto spokojen. Hlavně se mi líbí jeho detekční schopnosti a firewall. Taktéž to, že se o něj nemusím starat - naisntaloval jsem ho, zadal jméno a heslo a šlape jako hodinky. Doporučuji ho každému.
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!
Re: N360 vs. ESET smart sec.
Zdravím
,
Norton je špička mezi antiviry, jediné minus má, že některé starší pc zpomaluje. Ale jak by sedl vašemu pc si můžete vyzkoušet a stahnout si zkušební verzi.
Řekla bych že je to jak srovnávat Mercedes se Škodovkou, za mě rozhodně Norton.

Norton je špička mezi antiviry, jediné minus má, že některé starší pc zpomaluje. Ale jak by sedl vašemu pc si můžete vyzkoušet a stahnout si zkušební verzi.
Řekla bych že je to jak srovnávat Mercedes se Škodovkou, za mě rozhodně Norton.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.