Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ahojte, mám prosbu.
Dnes bych chtěl přeinstalovat WINDOWS XP.
A potřebuji si zálohovat 1 složku.
Originál je NEINSTALOVANÝ, pouze stažený, zálohoval jsem si to na plochu , originál je také na ploše, mám to dát někam jinam ? např. do místního disku :C: ?
Děkuji předem za odpověď.
Zdravím!
Zálohu dat dělejte vždy na disk, nebo oddíl disku, který není systémový. Také lze zálohu udělat třeba na flashdisk, nebo vypálit na CD/DVD médium. Jen tak máte jistotu, že po reinstalu systému budou vaše data bez problémů dostupná. Při konfiguraci systému si pak zálohu zkopírujete do libovolnáho adresáře.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
martin386 píše:kdyby to nemělo 17GB , rád to vypálím na disk.
Takové množství dat zazálohujete buď na flashdisk (vyrábí se do velikosti 32GB), nebo na externí disk. Pokud máte pevný disk v PC rozdělen a je na něm dostatek místa, zálohujte tam.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.