Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
externí disk - vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: externí disk - vir
DVD asi pouzit nemuzu?? Ted tu cd nemam...
No klidne muzete, ale zbytecne znicite DVD, velikost toho stazeneho souboru se vejde na CD...
Chtěl bych upozornit na tuto položku, může to být velkým zdrojem problémů... (Je možné, že i tohoto)pogo23 píše:SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff
Windows 7 Ultimate_CS_DVD_x64.iso ------- -1159036928 bytes [23:49 19/08/2011] [12:07 29/07/2011]
...
thx, i to je mozne...ale sam vite jak to je...MPu 3000 píše:Chtěl bych upozornit na tuto položku, může to být velkým zdrojem problémů... (Je možné, že i tohoto)pogo23 píše:SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff
Windows 7 Ultimate_CS_DVD_x64.iso ------- -1159036928 bytes [23:49 19/08/2011] [12:07 29/07/2011]
...
Hirens disk vidi.
Tak nekam natahejte dulezita data a pak asi nezbyde nic jineho nez jej naformatovat
Mám si zase spustit to Mini Windows XP a v tom to můžu pretahnout na jiný USB disk?
Windows 7 Ultimate_CS_DVD_x64.iso .............. mám jen vymazat nebo to tam nechat?
Windows 7 Ultimate_CS_DVD_x64.iso .............. mám jen vymazat nebo to tam nechat?
Ano pres ten Mini XP to pretahnete...
Tak predpokladam ze je to stazena cracknuta verze windows, takze smazat...
Tak predpokladam ze je to stazena cracknuta verze windows, takze smazat...
Ahoj, byla jsem ted nejakou dobu out.
Ten externí disk se mi v tom mini XP ukaze, ale kdyz ho otevru tak je uplne prázdný a ani mi to neukaze zadnou velikost a když dám format tak se nic nedeje.
S tema datama jsem se uz rozloučila, ale potrebovala bych ho nejak zformatovat.
Ten externí disk se mi v tom mini XP ukaze, ale kdyz ho otevru tak je uplne prázdný a ani mi to neukaze zadnou velikost a když dám format tak se nic nedeje.
S tema datama jsem se uz rozloučila, ale potrebovala bych ho nejak zformatovat.
A kdyz nyni pripojite disk normalne do windows dela stale problemy