Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Trojan jak vyšitý :/

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
goffy1985
Návštěvník
Návštěvník

Re: Trojan jak vyšitý :/

#121 Příspěvek od goffy1985 »

JaRon píše:no drzim palce :) v takychto pripadoch treba vyckat par dni, ak to do pondelka nepadne si VITAZ :D
včera to padlo jen jednou :oops: :D ale základ je třeba to, že když dám restart, tak to drží a nehodí to bsod...tak před tím mi to spadlo 1x za den a pak už to drželo, s tím bych se teď spokojil :D důvod toho, proč jsem to chtěl napravit, teď bych za něj byl vděčný :happy:

EDIT: jsem to zakřikl :D BSOD jak vyšité :James008: no, asi to příští týden někomu předám, ať se na to podívá, nemám na to už nervy...

EDIT 2: hola hola hou, už v tom zase lítám :evil: opět tam, kde jsem byl před reinstallem...mám dojem, kdyby to paradoxně dělaly W updaty...já vím, blbost, ale přijde mi to tak, nic jsem sem neinstaloval kromě jedné hry...nevím

tak lidičky, jak jsem psal, nemám na to dále nervy, předám to nějakému člobrdovi, snad to dá dokopy, děkuji všem za účast a snahu mi pomoci. :closed:

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Trojan jak vyšitý :/

#122 Příspěvek od JaRon »

aj za kolegov: snazili sme sa pomoct - nemas zac
P.S. sice neviem co IT-clovek objavi, no mne to od zaciatku zavana HW problemom a tam treba mat nejaky zdroj nahradnych dielov a skusat a skusat :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět