Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

windows 7 padá průzkumník windows

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
drgonzo77
Návštěvník
Návštěvník

windows 7 padá průzkumník windows

#1 Příspěvek od drgonzo77 »

zdravím, začal mi ve win7 padat explorer.exe, když mrknu do událostí windows je ze tento text:

Kód: Vybrat vše

"Název chybující aplikace: Explorer.EXE, verze: 6.1.7601.17567, časové razítko: 0x4d672ee4
Název chybujícího modulu: ole32.dll, verze: 6.1.7601.17514, časové razítko: 0x4ce7c92c
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x0000000000029fa9
ID chybujícího procesu: 0x818
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cc96edcb42b580
Cesta k chybující aplikaci: C:\Windows\Explorer.EXE
Cesta k chybujícímu modulu: C:\Windows\system32\ole32.dll
ID zprávy: 66642790-02ed-11e1-bd2c-001167733ff6"
projel jsem systém aplikací ComboFix, která mi vytvořila LOG,
chtěl bych se zeptat jak zjistím, co způsobuje pády průzkumníka, používám ho velmi často a vadí mi to,
proskenoval jsem systémový disk, jak antivirem "eset smart" tak programem "Malwarebytes' Anti-Malware"
ani jeden z programů nic nenašel, předem díky za pomoc!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: windows 7 padá průzkumník windows

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval. Padání exploreru nemusí zúůsobovat virus.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

drgonzo77
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od drgonzo77 »

ano je mi jasné že obnova stavu systému pomůže, ale já bych rád věděl proč nastal tento problém a co ho způsobuje!

díky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Ztoho vyýpisu, co jste sem poslal to nelze zjistit. Může to dělat virus, chyba systému, sw kolize. Na to, abych zjistil, zdy je váš PC čistý, by bylo třeba provést další testy. Pro začátek dejte log z RSIT: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět