Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomalé PC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
strakala
Návštěvník
Návštěvník

Pomalé PC

#1 Příspěvek od strakala »

Zdravím, taky mám problém se spomaleným PC.Log je na leteckeposte, Prosím o radu. Děkuji

http://leteckaposta.cz/162533187

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomalé PC

#2 Příspěvek od Rudy »

Log vypadá OK. Zkuste PC vyčistit od balastu CCleanerem: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=7478 , příp. defragmentujte disk.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

strakala
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od strakala »

Nepomohlo to. Přitom mám nový win nainstalovaný cca 3 týdny. Takže mi nezbývá nic jiného, než ho přeinstalovat znovu?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste se ještě podívat do správce zařízení na řadiče IDE/ATA, zda máte na jednotlivých kanálech povolen DMA režim. Pokud ne, zapněte ho.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

strakala
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od strakala »

Mám tam ATA Channel 0 a tady to povoleno je, dále tam mám ATA Channel 1 tam se v upřesnění nastavení vůbec nezobrazí jestli to jde povvolit nebo ne a poslední tam mám PCI standartní dvoukanálový řadič IDE a tam to taky nemám ukázáno, ale to asi není kanál.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Podstatné je to zejména u kanálu, na nějž je "pověšen" systémový disk. Pokud je zde vš v pořádku, problém je zřejmě v systému samém. Problém se táhne od samého začátku, nebo se to stalo po nějaké instalaci?

Varování:

strakala
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od strakala »

V pohodě to jelo ty dva týdny a poslední 3 dny to jede sekavě a začalo se to sekat potom co jsem nainstaloval tiskárnu, nebo si to aspoň myslím, že to bylo potom. Tak mě napadlo jestli to není tím, že bych některé programy mohl mít nekompatibilní s winem? Protože jsem měl XP a programy na externím disku, které jsem stáhnul byly pro XP a teď jak jsem nainstaloval win 7 tak jsem tam nainstaloval zoner photo studio a včera O&O defrag program ale ten zoner jsem instaloval hned po instalaci win 7 a jelo to v pohodě. Vážně se mi zdá, že to bylo po tom co jsem nainstaloval tiskárnu ale zase jsem to chtěl nainstalovat z originál CD a to mi napsalo, že to není kompatibilní tak jsem musel stáhnout z hp.com drivery a stáhnul ty pro můj win.

strakala
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od strakala »

Dobrý vyřešeno, byla to taková blbost... i tak děkuju za pomoc;))

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo!

Varování:

Odpovědět