Dobrý deň, vyskytla sa mi chyba v pc v oblasti explorer.exe.
Stiahol som si z netu nove themes na win7 a nove exploreri.. Prepisal som vo windowse nazov a prekopiroval zo stiahnutej zalozky do windowsu a nahradil. Resetol som pc a vyskytla sa mi chyba. Po prihlásní sa do konta sa mi ukáže štandardné "Vitajte", no keď sa donačítava, zobrazí sa mi čierna obrazovka s kurzorom uprostred.Funguje len ctrl+alt+del a tá obrazovka "Prepnúť používateľa, spustiť spravcu úloh.
Našiel som na nete prispevok s rovnakou chybou. Týpek ma odporuca na Vas, vraj vy ste mu pomohli.
Vopred vdaka.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
čierna obrazovka pri inštalaci novej... explorer.exe
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: čierna obrazovka pri inštalaci novej... explorer.exe
Zdravim a pekny den preji
Takoveto upravy jsou nejlepsi cesta do pekel, jak jste se sam presvedcil
Zkuste se prihlasit do nouzoveho rezimu a napiste ci funguje
A nouzaku doporucuji obnovu systemu k datu kdy bezel OK

-
- Návštěvník
ďakujem.. no prave som v skole a notas mam doma.
Odpoveď, či funguje NR... dam az ked pridem domov...
Chcel som zmenit themena
http://browse.deviantart.com/customizat ... 7#/d2q86dn i spodnu listu... nasledoval som nazov a vyskytla sa tato..... chyba.
Ak by ste mi mohli pomoct zmenit takto nastvenie, aby moja plocha vyzerala utulnejsie bol by som rad. Primarna uloha je vsak sprevoznit explorer.
Velka vdaka
Odpoveď, či funguje NR... dam az ked pridem domov...
Chcel som zmenit themena
http://browse.deviantart.com/customizat ... 7#/d2q86dn i spodnu listu... nasledoval som nazov a vyskytla sa tato..... chyba.
Ak by ste mi mohli pomoct zmenit takto nastvenie, aby moja plocha vyzerala utulnejsie bol by som rad. Primarna uloha je vsak sprevoznit explorer.
Velka vdaka
Podobne tuningy neuznavam prave proto ze uzasne se*ou PC
Na plochu pekny obrazek a staci
Pak tedy napiste ci NR funguje a pujdem pripadne dale

-
- Návštěvník
Pustin pc... cierna obrazovka... c+a+d ide...
nova uloha/chrome.. net ide... idu i zlozky... ale nejde explorer.exe... zmazal som to co som pridal.. i tak to nejde...
nwm co s tym.. a reinstal win nemozem, pretoze mam v pc fusta vela veci
nova uloha/chrome.. net ide... idu i zlozky... ale nejde explorer.exe... zmazal som to co som pridal.. i tak to nejde...
nwm co s tym.. a reinstal win nemozem, pretoze mam v pc fusta vela veci
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za spam
v NR Správce úloh (ctrl+alt+delete) -> Soubor -> Nová úloha -> %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe -> OK
a zkus obnovu systému k datu kdy to fungovalo

v NR Správce úloh (ctrl+alt+delete) -> Soubor -> Nová úloha -> %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe -> OK
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
A presne tohle jsem radil akorat ne tak podrobne, thx kolegacernohous13 píše:Omlouvám se za spam![]()