Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s agentem

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Frankq
Návštěvník
Návštěvník

Problém s agentem

#1 Příspěvek od Frankq »

Dobrý den máme problém na jednom pc někdo ho sleduje. Chtěl bych se zeptat jak se toho dá zbavit ? Koukal jsem na to hodinu hledal jsem a nikde jsem nic zázračnýho nebo stopu nenašel.
Umístění složky je normálne v dokumentech C:\Documents and Settings\uzivatel\Agent\agent\uzivatel
Ten program sleduje to co uděláme jakoukoliv změnu na monitoru screenuje a když se něco napíše hned si to zapisuje i s přihlašovacíma údajema a heslem.
Nevíte prosím jak se toho zbavit ?
Děkuju moc za rady :)
Edit: chtěl jsem to smazat a vždycky tam něco zbyde a vyskočí okno že to používá druhý program že to smazat nejde.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s agentem

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Ten program sleduje to co uděláme jakoukoliv změnu na monitoru screenuje a když se něco napíše hned si to zapisuje i s přihlašovacíma údajema a heslem.
Zajímalo by mne, jak tohle víte. Prozatím dejte log z RSIT: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Frankq
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Frankq »

Rudy píše:Zdravím!
Zajímalo by mne, jak tohle víte. Prozatím dejte log z RSIT: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895 .
Log teď nemám mám to na jiným pc ke kterýmu se nedostanu. V tý složce jsou normálně screeny s pohybem co sleduju a pak textový soubory kde je napsáno co jsem psal s kým i přihlašovací údaje.
Je to zajímavý až se k tomu pc dostanu udělám log RSIT .

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud víte, co jste tam nainstaloval, odinstalujte. Pokud se vám to do PC dostalo z netu, bez logu se neobejdeme.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Frankq
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Frankq »

Rudy píše:Pokud víte, co jste tam nainstaloval, odinstalujte. Pokud se vám to do PC dostalo z netu, bez logu se neobejdeme.
Já jsem k tomu pc přišel až teď a nikde nic právě není, udělám log co nejdříve se k tomu dostanu děkuji !

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

OK. Ozvěte se.

Varování:

Odpovědět