Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Trojan jak vyšitý :/
Moderátor: Moderátoři
Re: Trojan jak vyšitý :/
Dobrý večer, určitě to otestujte pomocí GoldMemory. Vypadá to opravdu na vadu paměti.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
A ja jen potvrdim ze na havet by melo byt cisto...
dobrý den...memtest mi běží už 5h a zatím bez chyby...jak jsem psal kolegovi, před tím mi to házelo chyby ihned....tak to asi stopnu a zkusím jiný test....teď mám Memtest-86 v3.5b...MiliNess píše:Dobrý večer, určitě to otestujte pomocí GoldMemory. Vypadá to opravdu na vadu paměti.
mimochodem tam je:
settings: RAM: 399MHz (DDR799)...což moc nechápu, ramky mají 800MHz a píše to 399...i v biosu je nějaká zmínka, že paměť musela být snížena, něco s bootem...nevím pořádně...
a taky mi nejde do hlavy, proč se mi nedá aktualizovat security essentials...

Reinstal MSE nepomohl 

vyosek píše:Reinstal MSE nepomohl
ne, furt to píše to samé, já ten krám asi vyhodím z okna, ptz během reinstallu a instalace aktualizací pro xp se mi 2x restartoval!!! začínám chytat amok

...asi na 6. pokus se ten h...l aktualizoval...
tak mě ještě napadá, neměl bych nějak aktualizovat nebo nainstalovat novější verzi biosu?

Nejdriv radne otestujte ty RAMky, pokud jsou poskozene, tak je s PC tezka domluva
no, ramky jsem řešil dnes...zkoušel jsem po jedné...pak obě, pak proházet sloty...a jediné u čeho to vyhodilu chybu snad po 2 minutách byly žluté sloty a obě naráz...jinak ani ň...a to jsem je tam vždy nechal min. 45min...čekal bych teda, pokud je nějaká vadná, že naskočí chyba taky brzy...nebo ne?
Prave ze nemusi, nekdy vyhodi chybu az treba pri druhem opakovani - kolega vam k tomu povi vice
není nějaká rychlejší varianta? 
stáhl jsem si memtest, který se dá rozjet ve win a asi po 5% mi to vyhodilo 11 chyb
bod 2...
ovšem v tom se já nevyznám ani za prase
http://hcidesign.com/memtest/support.html
případně by mě zajímala ještě další věc, než jsem šáhl na pc, tak to "fungovalo" docela normálně...bsod jsem měl taky, ale tak 1x za den a pak už to drželo...

stáhl jsem si memtest, který se dá rozjet ve win a asi po 5% mi to vyhodilo 11 chyb

ovšem v tom se já nevyznám ani za prase

http://hcidesign.com/memtest/support.html
případně by mě zajímala ještě další věc, než jsem šáhl na pc, tak to "fungovalo" docela normálně...bsod jsem měl taky, ale tak 1x za den a pak už to drželo...
To mate jak s diskem, mate poskozeny jeden sektor treba pul roku a pak Vam behem dne odejde do kytek 75%...
uprimne, ani ja si v tomto nehovim, takze kolega snad rozlusti co a jak...ale vypada to, ze RAMky jsou opravdu poskozene...
uprimne, ani ja si v tomto nehovim, takze kolega snad rozlusti co a jak...ale vypada to, ze RAMky jsou opravdu poskozene...
teď tomu přijít na kloub....no nic, jdu udělat znovu memtest a nechám ho běžet...
a aktualizovat nějak bios? nechci si to ale podělat
a aktualizovat nějak bios? nechci si to ale podělat

BIOS aktualizovat jde, ale prirovnal bych to k chuzi po velmi tenkem ledu a pri teplote nad nulou
Pustte MemtTest a pockejte i na kolegu...

Pustte MemtTest a pockejte i na kolegu...
dovolim si dodat:
a) v BIOS-e skus volby:
(1) Load Default Settings
(2) Load Optimized Settings
ak nepomoze:
b) vyber natrvalo 1ks RAM - pre XP 2GB bohate postacia (ak to bude bez BSOD)
a) v BIOS-e skus volby:
ak nepomoze:

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
jdu na toJaRon píše:dovolim si dodat:
a) v BIOS-e skus volby:
ak nepomoze:

....ovšem chybička, nemám ten "modrý" bios, ale šedý...a tam jsem to load default settings nenašel...