Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomoc s výběrem antiviru
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Pomoc s výběrem antiviru
Dobrý den.
Jsem počítačový začátečník. Centrum zabezpečení mi hlásí, že mám nainstalovat antivir. Doporučili byste mi prosím nějaký antivir zdarma?
Děkuji.
Jsem počítačový začátečník. Centrum zabezpečení mi hlásí, že mám nainstalovat antivir. Doporučili byste mi prosím nějaký antivir zdarma?
Děkuji.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s výběrem antiviru
no co sa tyka zabespecenia tak sa neoplati setrit.. ak sa jedna o firemny PC alebo PC v ktorom budu uschovavane dolezite data tak odporucam zakupit oficialny balicek komplexnej ochrany.. v predajni vam poradia podla vasich poziadavkov.. ak sa jedna o PC do ktoreho nechcete taketo peniaze investovat odporucal by som AVAST FREE ANTIVIRUS .. klasicky ho stiahnete z http://www.avast.com/free-antivirus-download potom ledn sa zaregistrujete a mate plne funkcny antivirus.. zaroven vzhladom na to ze ste zaciatocnik odporucil by som aj vymenit standartny Firewall ktory mate vo Windos a vymenil by som ho za Zone alarm ktory mozete stiahnut tu: http://www.softmania.sk/Zonealarm-Free.html a ako nakoniec by som PC zabespecil Spyware Terminatorom ktory mozete stiahnut tu: http://www.slunecnice.cz/sw/spyware-terminator/ u Zone Alertu vypnite ochranu proti virom a proti Spyware (aby sa nespravil bordel medzi dvoma antivirusami a nech tam radsej bezi len Avast.) to si myslim ze by bolo ohladom zabespecenia vsetko.. akorat stahovat a aktualizovat databazu (robi sa to samo) a instalovat nove aktualizacie windowsu.. myslim si ze zo strany zabespecenia to je asi tak vsetko 

Radsej budem nenavideny za to co som, ako milovany za to co niesom!
<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>
<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>
Zdravím, s Avastem bez výhrad souhlasím, ale ?Plazzer píše:ak sa jedna o PC do ktoreho nechcete taketo peniaze investovat odporucal by som AVAST FREE ANTIVIRUS ..
S tímto si dovolím trošku nesouhlasit.Plazzer píše:.. zaroven vzhladom na to ze ste zaciatocnik odporucil by som aj vymenit standartny Firewall ktory mate vo Windos a vymenil by som ho za Zone alarm
Ze zkušeností vím, že právě začátečníci i s nejjednodušším firewallem který se dá sehnat mají takové problémy,
že je lepší ponechat pouze ten co je ve Windows a pokud se jedná o Windows 7 tam už je na slušné úrovni.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil bych si výrazně souhlasit s Rolim a výrazně nesouhlasit s Plazzerem. Tedy stran toho firewallu.Roli píše:S tímto si dovolím trošku nesouhlasit.
Ze zkušeností vím, že právě začátečníci i s nejjednodušším firewallem který se dá sehnat mají takové problémy,
že je lepší ponechat pouze ten co je ve Windows a pokud se jedná o Windows 7 tam už je na slušné úrovni.
Free AV řešení je jasné: Avast - nezatěžuje tolik systém, pravidelné a nastavitelné aktualizace, přítomnost české lokalizace, nejlepší AV na free scéně - bez debat.
Já osobně jsem se s FW nikdy neskamarádil a to PC a SW "krapet" rozumím. Nemám ho ani na svých dvou PC s Win XP, mimochodem. Visty jsou mimo a u Win 7, jak píše Roli, je FW naprosto dostačující a již poměrně na dobré úrovni.
Ono, pokud je uživatel nerozumný a kliká na kdejakou kravinu, co mu vyskočí na obrazovce, navštěvuje nevhodné stránky, stahuje cracky a nelegální SW vůbec, pak mu nepomůže ani svěcená, natož pak jakýkoliv FW, co si budeme namlouvat.
-
- Návštěvník
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Avira je také moc dobrá, pokud se bavíme o verzi free. Její nevýhodou je, že je lokalizována pouze v němčině a v angličtině, tuším.
Zkušební verze jsou od toho, aby se vyzkoušely, ne aby se používaly. Pro amatéra je to k ničemu.
Lepší nelepší... to takhle nelze popsat. V něčem je lepší, v něčem je horší, to už prostě takhle bude vždycky a se vším, s jakýmkoliv SW.
Zkušební verze jsou od toho, aby se vyzkoušely, ne aby se používaly. Pro amatéra je to k ničemu.
Lepší nelepší... to takhle nelze popsat. V něčem je lepší, v něčem je horší, to už prostě takhle bude vždycky a se vším, s jakýmkoliv SW.