Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast - dotaz

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kcolraw
Návštěvník
Návštěvník

Avast - dotaz

#1 Příspěvek od kcolraw »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat když něco dělam na netu, mam u toho zapnutý avast a dám si sledovat výkon PC - síť, tak tam se mi ukazuje, že AvastSvc.exe mi zatěžuje internet asi tolik jako všechno ostatní dohromady. No a zajímalo by mě jestli to opravdu tak neuvěřitelně zatěžuje internet, nebo jestli to jentak vypadá ale ve skutečnosti jede normálně.
Nevědel by někdo? :)

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Avast - dotaz

#2 Příspěvek od chodnik74 »

Dobrý den :welcome:
každý antivir většinou pracuje s internetem, protože prochází a kontroluje odkazy na stránce,na které se nacházíte :) nevím, co jste objevil konkrétně...
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

i_g
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od i_g »

Ve skutečnosti to jede normálně a jen to tak vypadá.
Veškeré stahování stránek je přesměrováno do WebShieldu (procesu avastu), aby je bylo možné otestovat - takže to vypadá, jako by ten provoz generoval avast. Ve skutečnosti tomu ale tak není, jsou to požadavky generované např. prohlížečem, jenom jsou prováděny "jménem avastu" (a kdyby tam avast nebyl, prováděl by je někdo jiný).

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pavuk29 »

Ako pisu kolegovia, viacmenej. + mailova komunikacia...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Odpovědět