Na C po dokončení ComboFixu akorát přibylo něco přes 1,5GB (asi body obnovy).
Instalační CD mám, tak smažu recovery console.
Ještě musím vyčistit vnitřek (po záruce), protože se mi docela přehřívá CPU, takže jdu shánět kompresor

Díky za help.
Moderátor: Moderátoři
Kód: Vybrat vše
[boot loader]
timeout=2
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
C:\CMDCONS\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons
UnsupportedDebug="do not select this" /debug
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
Tohle je na tobě.PetrBlade píše:Tak nevadí, ale je tam docela zbytečná, když si můžu spustit RC přes CD (jedině kdyby nešlo cd přečíst), navíc prodlužuje spouštění. Už jsem si tam dal tu standardní variantu boot.ini
Bočnice se u většiny PC vzadu odšroubuje, mírně posune dozadu a odklopí.PetrBlade píše:O spreji vím, zkoušel jsem sundat kryt, ale někde mi to tam blbě drželo, tak to odnesu do rukou odborníků, aby to pročistili a případně tam dali trochu teplovodivé pasty.
Vypnout nebo zapnout ochranu funkcí Omezení spouštění dat,PetrBlade píše:Takže je tam k něčemu dobré ještě něco jiného než "/fastdetect"?