Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Restartování Windows,modrá obrazovka

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
regjurm
Návštěvník
Návštěvník

Re: Restartování Windows,modrá obrazovka

#16 Příspěvek od regjurm »

Jsem ještě tady
Už byla modrá smrt i při bootu z USB.Po restartu a znovu načtení z USB to spadlo do modré smrti.Tak jsem znovu naformátoval USB nahrál OTPLE a zase to najelo.Zkusím co tu píšeš.

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od regjurm »

Naughty píše:sem na jinem koplu, budu psat bezdiakritiky pokud nevadi. Hele, ramky si testoval? Vypada n hw problem nebo systemovy ovladac..kdyz pada i usbcko z rategoo edici winxp :-D havet asi byla souihra nahod, proste haluz. No uvidime, na rovinu bez minidumpu se asi neobejdem. Jeste me napadlo pokud mas zkusit naistalovat win7cku nebo vistu..
Ahoj,
RAMky jsem zatím netestoval,udělám to
Z toho USB mi to spadlo ještě 3x.Vždy po nové instalaci ratega na USB to šlo rategoo nabootovat a spustit,ale po restartu už rategoo nenaběhlo,načítání ratega....logo Windows...potom obrazovka s rategem a modrá smrt.A potom pořád dokola.Až po nové instalaci rategoo na USB zase najede ale po vypnutí/restartu modrá....
Až přijdu k druhému kompu tak ti pošlu co tam na té modré odr.bylo.Musel jsem to opsat,protože ta složka ve Win,kde se ty hlášení mají ukládat tam opět nebyla,nepomohl anni ten tvůj script.
Naughty píše:avicii - fade into darkness :all_coholic:

Ja jednou resil kompl, kdy nesel naistalovat OS, vzdy pri instalaci spadnul v ruznych mistech probihajici instalace, vyzkouseny ruzne varianty tehdy xp. vysledek: ramka byla v troube
Nevím,tady to šlo naistalovat vždy v poho až do prvního spouštění,ale vzhledem k tomu že to padá vždy naprosto stejně a po přeinstalaci rategoo to zase jede,nevím,zas tak do toho nevidím...
Nevím,možná by mohl být problém s verzí XPček,ona mi tam nedala CD s IMAGE nebo záchranné CD jak to bývá ,tak tam tlačím WIN XP UE 2009,pokusím se tam nacpat normální XP.Ten Netbook je nějaký sráč z roku 2009(jestli se nepletu) HW to nebude moc nadupané,je tam nějaký ATOM,RAM nevím kolik...nevim jestli by to Visty nebo W7 vůbec utáhlo

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od regjurm »

Tady máš fotku BSOD složka minidump není vůbec v C:\WINDOWS vytvořená ani po aplikaci toho scriptu...
Přidám ještě log po fixnutí:
========== REGISTRY ==========
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"AutoReboot"|dword:00000001 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"CrashDumpEnabled"|dword:00000003 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"DumpFile"|hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00,25,00,5c,00,4d,00,45,00,4d,00,4f,00,52,00,59,00,2e,00,44,00,4d,00,50,00,00,00 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"LogEvent"|dword:00000001 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"MinidumpDir"|hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00,25,00,5c,00,4d,00,69,00,6e,00,69,00,64,00,75,00,6d,00,70,00,00,00 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"Overwrite"|dword:00000001 /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CrashControl\\"SendAlert"|dword:00000001 /E : value set successfully!

OTLPE by OldTimer - Version 3.1.48.0 log created on 10092011_081112
EDIT:toto je screen po pádu ratega,při klasickém spouštění to je jen mžik,nejde to chytit...
Přílohy
P1090917BL.jpg
P1090917BL.jpg (46.91 KiB) Zobrazeno 352 x

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od regjurm »

Ahoj,taky přeji dobré ráno,
Naughty píše:hele v otlpe je nastroj testdisk nebo mbrfix ted uz nevim, nemam ho pred sebou, jelikoz nejses lama, uloz pres nej mbr sektor disku do bin/dat souboru, ktery otestujes na http://www.virustotal.com - oparvu me zajima co najdou.
lama jsem,neumím v DOSu a ani formát v linuxu jsem nikdy nedělal...

Mám nachstanou instalačku s klasickýma XP home key je naštěstí čitelný na spodní straně netbooku tak to doufám klapne...
Přílohy
setup.rar
(52.62 KiB) Staženo 12 x

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od regjurm »

JO,ještě jsem zapoměl testnul jsem RAM mem testem(nikdy jsem to předtím nedělal)stěžoval si ,že nemůže provést test RAM naráz,tak jsem spustil paralelně 3 testy a ram jsem rozdělil přibližně na 533,333a 60,přesně si to nepamatuji,ale do hromady to nebylo 1GB,všechny testy dopadly Po100%OK

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od regjurm »

JJ,ještě formátuji HD pomocí disk partitioneru v Rategu.Myslíš,že to má cenu,bude to trvat počítám tak hodinu.Nebo to mám sformátovat při instalaci XP?

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od regjurm »

Nemám,dal mi to kolega,že jeho přítelkyně chytla cosi na facebooku...
Měla tam 3 účty,v tom co používala,po načtnví XP tam vyskočily nějaké hlášky a po jejich zavření to spadlo do modré smrti....
Přes další účet jsem se tam dostal,opsal jsem jméno toho souboru co tam byl v té hlašce(ale mám ho v práci :cry: ) a našel,že to opravdu je nějaké svinstvo z FB,brečí tady kvůli tomu sposta lidí,je ten odkaz na video...
Potom jsem chtěl z jejího profilu soustit sken ať udělá log,ale padalo to(z druhého profilu by to šlo asi taky že?Tam to nepadalo...)Tak jsem zkusil přejít do nouzového režimu,ale toho jsem se nedočkal(něco nejdřív běželo dole,potom na hoře začal blikat kurzor a nic...)Tak jsem restartoval a konec

Ty XP houmy mi to nechce brát,nevidí to HD.Nemají klasická XPčka nějaký problém s ovladači pro SATA disky.
Nevíš jak na to??

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od regjurm »

Zdá se že pomohlo v BIOSu změnit AHCI na IDE
Teď zrovna formátuji HD

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od regjurm »

Teď vůbec nechápu co jsi chtěl říct... :shock:
Ještě zbývá 15 min do konce,jestli to nepojede tak se na to asi vykašlu a vrátím mu to...

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od regjurm »

UF POVEDLO SE!!!Vidím modré nebe s bílímy obláčky a zelenou louku :D :D

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od regjurm »

Tady to je.Myslíš,že ještě není vyhráno?
Přílohy
setup.rar
(46.99 KiB) Staženo 27 x

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od regjurm »

Já přeji taky pěkný zbytek víkendu a moooc děkuji za pomoc a věnovaný čas.Řeknu kolegovi,ať vám pošle nějaký peníz.
Mohu sem ještě hodit scan ze svého noťase,jestli jsem nechytl neco z toho jejího HD?

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od regjurm »

Ahoj
Naughty píše:Není vůbec zač, problém sis nakonec vyřešil sám, já byl v mnoha tipech vedle jak ta jedle.
šak to asi taky nebyl vir ale AHCI v BIOSu,omlouvám se,vůbec mě to nedošlo.Nevím, možná blbá souhra více problémů...Ty XP 2009UE jsem instaloval nejmíň 2x na SATA HD místo Vist a nebyl nikdy problém.Myslel jsem že něco zůstalo v MBR.
Tady jou ty logy z mého noťase.
Už nějaký čas mi při spouštění firefoxu rez.štít AVG hlásí:
"
Nalezeno Tracking cookie.Atdmt";"c:\Documents and Settings\Michal\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\a91j23ur.default\cookies.sqlite";"";"9.10.2011, 22:24:18";"Soubor";"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
Předem děkuji
Přes další účet jsem se tam dostal,opsal jsem jméno toho souboru co tam byl v té hlašce(ale mám ho v práci ) a našel,že to opravdu je nějaké svinstvo z FB,brečí tady kvůli tomu sposta lidí,je ten odkaz na video...
vytáhl jsem z montérek ten jeden soubor který byl v těch oknech co vyskakovaly po spouštění jak jsem včera psal.
Sysdriver32
Přílohy
OTLa.rar
(12.06 KiB) Staženo 11 x
Naposledy upravil(a) regjurm dne 10 říj 2011 09:38, celkem upraveno 3 x.

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od regjurm »

Tady jěště RSIT
Přílohy
log rsit.rar
(12.48 KiB) Staženo 26 x

regjurm
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od regjurm »

Logy sem si výtáhl z příloh, uvidím kdy na ně mrknu pořádně, zatím "on the fly" se jeví čisté, až na některé zbytečnosti - toolbary, no file položky, caino....
Jo,v pohodě,nespěchá to.PC se chová jako před tím,tak by to mělo být OK.Brzy ho asi stejně nemine reinstal.Už jsem nereinstaloval od Kuvajtu napadení :D :D,takže to bude pěkně zaneřáděné....
Tracking cookie není nic závažného ani nebezpečného, spíše paranoii av/as. otázka kudyma brouzdáš, tohle se ti dostává z nějaké naštívené stranky nebo přes modul v FF. Neřešil bych, mužeš vymazat obsah cache v FF.
Jo,to jsem si vygooglil,akorát mě se..,že to tam skáče při každém spuštění Firefoxu.Nepomáhá ani,když to přidám v AVG mezi vyjímky :(

Odpovědět