Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
neskutečně pomalý notebook - prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: neskutečně pomalý notebook - prosím o kontrolu
ne nevidím to tam
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (39.38 KiB) Zobrazeno 909 x
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
No co s Tebou, děvčico nešťastná? 
Inu což, hoď mi sem nový log z OTL. Proveď to přesně podle toho prvního úspěšného pokusu, který se Ti povedl. Tam snad uvidím, jestli se oprava povedla. 

ale úplně první pokus(1.kod) se nepovedl

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jednou - proveď ten ÚPLNĚ PRVNÍ scan s funkcí [Prohledat]. Nevím, jestli se Ti to povedlo v normálním režimu nebo v nouzáku a jestli to bylo s tím normálním scriptem nebo s tím ořezaným.
takže se vytváří...
...všechny jsem dělala v normálním režimu
...všechny jsem dělala v normálním režimu
tak výsledek je stejný jako u toho včerejšího 1. pokusu - cannot create file... , přesněji viz včerejší fotka
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Oh my God... a udělala jsi to stejně jako předtím, když se to povedlo?! S tím ořezaným scriptem?! 

tak ještě jednou zase já:
včera s 1.scriptem, v normálním režimu, scan se neprovedl zůstal seklý, a vyjela hláška cannot.....
----upravil jsi script:
dnes jsem dělala 2x (zkoušela jsem to dvakrát protože jsem si myslela jestli jsem něco neudělala blbě že mi nevyjel log..) scan s upraveným scriptem v norm. režimu- vše proběhlo OK, ale ani jednou s logem(a netuším kde je uložený - na "C" jsem ho nenašla
teď udělán dle pokynů další scan dle prvního scriptu - v norm. režimu, nedoběhl do konce - hláška :cannot.....
včera s 1.scriptem, v normálním režimu, scan se neprovedl zůstal seklý, a vyjela hláška cannot.....
----upravil jsi script:
dnes jsem dělala 2x (zkoušela jsem to dvakrát protože jsem si myslela jestli jsem něco neudělala blbě že mi nevyjel log..) scan s upraveným scriptem v norm. režimu- vše proběhlo OK, ale ani jednou s logem(a netuším kde je uložený - na "C" jsem ho nenašla
teď udělán dle pokynů další scan dle prvního scriptu - v norm. režimu, nedoběhl do konce - hláška :cannot.....

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Spusť OTL bez scriptu...
scans complete! ale log znovu nemám 

teď mi na ploše vyjela cedule "treath creation error:Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor"
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Máš poblíž větší kladivo a silného chlapa? Napadlo mě jedno řešení... 

nevím jestli to není blbost a jestli jsem tu chybu správně pochopila, ale vyhodila jsem mu filmy udelala jsem více místa a scan bez scriptu pustila znovu
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Blbost to není, dobře jsi udělala - všechny kraviny ven z počítače! 
Když to nezabere, tak do Nouzového režimu a tam OTL bez scriptu.

Když to nezabere, tak do Nouzového režimu a tam OTL bez scriptu.
t
Jj to zvládnu i já sama už jsem otevřela okno předpokládám že pád z 10. patra je také dobrý
moc dík za tvou obrovskou trpělivost

moc dík za tvou obrovskou trpělivost