Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomalý štart
Moderátor: Moderátoři
Pomalý štart
Príjemný večer. Takže prejdem priamo k jadru problému. Windows sa mi pomaly načíta. Pred asi 2 týždňami som tu riešiel problémy ohľadom vírov a teraz je už všetko v poriadku. S pomocou uživateľa vyosek som to všetko vyčistil. Avšak nemyslím si, že by to malo byť vírom. Robilo mi to aj predtým, ako som sa obrátil na vás s predošlým problémom. Najviac to pociťujem na načítaní antivírusového programu a internetu. Mám WIN 7 a na lište sa mi ikonky načítajú niekedy aj viac ako 3 minúty. Predtým za bežného používania, po nainštalovaní množstva programov, celkovo po používaní asi 3 mesiacov to trvalo v priemere tak 1 minútu 20 sek. Popravde vadí mi to, pretože nemôžem začať pracovať s internetom hneď po štarte - musím čakať. Preto sa obraciam na vás a vopred ďakujem za každý návrh, ktorý by môj problém dokázal vyriešiť. 

Re: Pomalý štart
Zdravím, zkusíme s tím něco udělat.
Přes Start >> Všechny programy >> Příslušenství >> Spustit >> napiš - services.msc >> Enter. Najdi službu :
NBService - Nero AG
NMIndexingService - Nero AG
NVIDIA Update Service Daemon
klikni na ni pravým myšítkem, zvol vlastnosti, na další kartě nejprve službu zastav tlačítkem Zastavit a u položky Typ spouštění zvol Zakázáno.
Koukám že tam máš NetLimiter, není nastaven na nějaké omezení ?
Jako další věc restartuj modem (na minutku ho odpoj z elektřiny), plus se podívej zda není někde síťový kabel poškozen
nebo špatně zapojen.
Jako další věc bych aktualizoval ovladače k síťové kartě, pokud nevíš co tam máš použij AIDU
Sice se jedná o trial ale náš účel splní.
Nainstaluj ji >> spusť >> klik na Počítač >> dále Přehled,
nahoře v aplikaci klikni na Zpráva vyber Rychlá zpráva >> Prostý text
a vše mi sem zkopíruj, koukneme se co se s tím dá dělat.
Pak se podíváme na další hardware.
Přes Start >> Všechny programy >> Příslušenství >> Spustit >> napiš - services.msc >> Enter. Najdi službu :
NBService - Nero AG
NMIndexingService - Nero AG
NVIDIA Update Service Daemon
klikni na ni pravým myšítkem, zvol vlastnosti, na další kartě nejprve službu zastav tlačítkem Zastavit a u položky Typ spouštění zvol Zakázáno.
Koukám že tam máš NetLimiter, není nastaven na nějaké omezení ?
Jako další věc restartuj modem (na minutku ho odpoj z elektřiny), plus se podívej zda není někde síťový kabel poškozen
nebo špatně zapojen.
Jako další věc bych aktualizoval ovladače k síťové kartě, pokud nevíš co tam máš použij AIDU
Sice se jedná o trial ale náš účel splní.
Nainstaluj ji >> spusť >> klik na Počítač >> dále Přehled,
nahoře v aplikaci klikni na Zpráva vyber Rychlá zpráva >> Prostý text
a vše mi sem zkopíruj, koukneme se co se s tím dá dělat.
Pak se podíváme na další hardware.
Služby som povypínal. NetLimiter už nepoužívam, takže tým to nebude. Modem nemám, ale kábel je v poriadku, to som si istý. A ovladače na sieťovku som už skúšal aktualizovať, no napísalo mi, že už mám najaktuálnejšie, tak som ich len preinštaloval z príslušného CD.
Teraz som zapol PC a zdá sa to byť v poriadku. Štart trval tak dlho ako predtým. Myslím, že vypnutie tých služieb pomohlo. Ďakujem.