Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypnutí PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Vypnutí PC
Fajn, ComboFixu se stale nechce - zkuste jej v nouzovem rezimu
v normalinim rezimu se sekne a ten nouzovy rezim se myslí ten rezim Stav nouze s praci v siti??
jeste jedna drobnoust prestal mi fungovat adobe flash player a kdyz ho stahnu tak se nechce nainstalovat a také se vubec nespustí windows media player myslím že to zpusobyl T-cleaner.
jeste jedna drobnoust prestal mi fungovat adobe flash player a kdyz ho stahnu tak se nechce nainstalovat a také se vubec nespustí windows media player myslím že to zpusobyl T-cleaner.
Ano Nouzovovy rezim s praci v siti
T-Cleaner je utilita na cisteni po pouzitych utilitach, do adobe a wmp nehrabe. Proc se adobe nechce nainstalovat, hodi nejakou hlasku?
T-Cleaner je utilita na cisteni po pouzitych utilitach, do adobe a wmp nehrabe. Proc se adobe nechce nainstalovat, hodi nejakou hlasku?
stahnu -> 2x kliknu -> Kliknu na spustit -> nic se neděje, když zopakuju objeví se okno kde je napsáno: Only a single instance of this application can run
a u media playeru: když 2x poklikám tak se nic nestane
i barevné nastavení ve firefoxu je jiné a i moje igoogle nefunguje xDDD
a u media playeru: když 2x poklikám tak se nic nestane
i barevné nastavení ve firefoxu je jiné a i moje igoogle nefunguje xDDD
Obnovte tedy system do bodu kdy fungoval
když chci obnovit system tak se mi otevře jen bíle okno, které vubec nereaguje. Příde mi to jako nejakej epic vir a když se chci dostat na g mail tak se nejdriv načítal normálne ale zaseklo se ve 3/4 a uz se to nehybe a internet funguje normalne.
Zkuste tam pustit CureIt http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=47721
omlouvám se, ale dřív to nešlo.
scan jsem udelal našel jeden vir. firefox už mi zase funguje po jedné aktualizaci pdf také, ale nefunguje windows media player, obnovení systému, hledání také nefunguje tak jak má.
scan jsem udelal našel jeden vir. firefox už mi zase funguje po jedné aktualizaci pdf také, ale nefunguje windows media player, obnovení systému, hledání také nefunguje tak jak má.
Tohle jsou problemy primo microsoftu, asi bych kontaktoval jejich technickou podporu - je zdarma, jelikoz mate zakoupene samotne windows - s timhle oni asi nejlepe pomohou, jelikoz mohou primo vytvorit nejaky Fix na problem...erorr píše:nefunguje windows media player, obnovení systému, hledání také nefunguje tak jak má.
problem uz je vyřešený s tim playerem a bodem obnovy, combofix stale nefunguje.

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy