Generic25.BUI trojský kůň - ví někdo jak ho odstranit?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Generic25.BUI trojský kůň - ví někdo jak ho odstranit?
Zdravím všechny, můj švagr má trojana Generic25.BUI a antivir ho nemůže odstranit... Můžete mi někdo pomoci? Děkuji!!!
Re: Generic25.BUI trojský kůň - ví někdo jak ho odstranit?
Zdravim a pekny vecer preji
Jelikoz nevime o Vasem PC nic a z kristalove koule se spatne vesti, navic je noc a tak neni nic videt
Ale dosti legracek, kouknem na to
Kliknete do meho podpisu na RSIT a dejte log z nej - navod Vas povede...
Zdravím no nevím jak na to a navic PC s trojským koňem neni ten ze ktereho píši... Dalo by se nějak domluvit že by jste se nějak napojil na dálku k postiženému PC?
OK, super, mrknu se na to a dám Vám vědět jak jsem dopadl... Tak zatím moc děkuji!
Prozatim neni zac, nevim jestli jeste dnes ale rano tu urcite budu

Přispějete na provoz fóra?