Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problém se správcem úloh
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: problém se správcem úloh
vse provedeno jak bylo napsano
Pokud tedy nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse 

ted posledni otazka co kdyz se mi to stane znovu?? nebo kdokoliv co ma podobny problem jak by sme se meli zachovat. urcite sem si vzal pouceni nejednat vespechu a bez uvazeni.
Pokud si budete myslet, ze to muze byt vina haveti, tak nevahejte navstivit nase forum a podivame se na to
ja sem rad ze se to vyresilo urcite uz nebudu rikat ze si muzu bejt jistej ze v pc nemam vyr mam avasta a norton security scan a ze bych mel havet sem necekal urcite az mi nekdo rekne ze mam asi vir tak uz se nebudu smat a budu hledat reseni hned a necekat nez mi to napadne vsecko mozne. hlavne vam dekuju urcite odkaz na toto forum umistim na nekolik stranek aby lidi co maj problem vedeli kam zajit a co delat
Jen upozornuji, ze jsme forum bezpecnosti - napr problemy her zde vubec neresime...
Jinak nemate zac, rado se stalo
Jinak nemate zac, rado se stalo

nebojte to ja vim ja sem rad ze vse funguje tak jak ma hlavne ze se to vyresilo
system funguje jak ma, ale mam tu problem pouzivam norton security scan
a avast free antivirus
Norton mi hlasi detected virus ale kdyz se ho snzim dat do truhli nebo vymazat tak me to maze soubor ktery potrebuju ke spusteni hry zatim nevim co delat a nechci riskovat zbytecne prodlevi jak se mam zachovat
a avast free antivirus
Norton mi hlasi detected virus ale kdyz se ho snzim dat do truhli nebo vymazat tak me to maze soubor ktery potrebuju ke spusteni hry zatim nevim co delat a nechci riskovat zbytecne prodlevi jak se mam zachovat

legalni je urcite jeto online hra Soul-aion ted ale nevim co na ty strance udelat abych tu hru otestoval
Psal jste ze vam to dekuje spousteci soubor te hry, tak ten otestuje na virustotal (kliknete na Prochazet, najdete soubor, date Send File, pripadne ReAnalyse a pockate
ted mi to neco vyjelo co mam delat dal?
Kolik antiviru dany soubor detekovalo jako havet? Pripadne mi sem zkopirujte odkaz na tu analyzu
tu je ten odkaz http://www.virustotal.com/file-scan/rep ... 1317129330 , jinak esi pocitam dobre tak 2