Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s ARP dotazama

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Fire-man
Návštěvník
Návštěvník

Problém s ARP dotazama

#1 Příspěvek od Fire-man »

Zdravím všechny, potřebuju pomoct! Jsem na koleji a kamarád si pořídil novej notas, ovšem při připíchnití ethernetu se mu síťovka sama odpojí. Zkoušel jsem reinstal ovladačů, vyčištění systému...správce sítě mi vyjel log, přesně po 3 min zkusí server navázat spojení a hned se odpíchne, hlásí to toto:

Kód: Vybrat vše

MET-DST: %SW_DAI-4-INVALID_ARP: 1 Invalid ARPs (Req) on Fa0/17, vlan 50.([b870.f4e3.7934/0.0.0.0/0000.0000.0000/10.10.50.51/17:47:23 MET-DST Mon Sep 26 2011])
Díky všem za pomoc! případně poradit kde bych se jí mohl dohledat
HASIČI!!!

caRrrnifex.
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Problém s ARP dotazama

#2 Příspěvek od caRrrnifex. »

zdravim,

prave u spravce site by jste mel hledat odpoved :) nikdo jiny vam pravdepodobne nebude schopen odpovedet

- jakou MAC adresu ma sitova karta? nemuze byt v siti zaregistrovana uz jina ip adresa se stejnou MAC adresou? zkousel jste zmenit MAC adresu na notebooku a zkusit znovu zadost o prideleni ip adresy?
- jak vypadaji arp tabulky na switchi?
- jak jsou nastaveny jednotlive vlany? adresni rozsahy? nemuze byt vycerpan adresni pool na vlanu?

vyloucil bych chybu sitove karty pripojenim notebooku k jine siti, pokud vse poslape, obratil bych se znovu na spravce site, bez znalosti Cisco zarizeni s tim tezko nekdo poradi

Odpovědět