Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nis 2012
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Nis 2012
Dobrý den,
návod na vypnutí funkce Prověřování v době nečinnosti najdete ZDE.
návod na vypnutí funkce Prověřování v době nečinnosti najdete ZDE.
Právě že tam ta položka není v nis 2011 to bylo ale tady to není.
Tak jsem dnes provedl upgrade na 2012 a je to tam opravdu trochu jinak.
Nastavení- Počítač- Prověřování počítače- Úplné prověření systému- zde zvolit možnost "Vypnuto".
Mimochodem, proč vám vadí že AV kontroluje když se na ntb nepracuje?
Nastavení- Počítač- Prověřování počítače- Úplné prověření systému- zde zvolit možnost "Vypnuto".
Mimochodem, proč vám vadí že AV kontroluje když se na ntb nepracuje?
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak viděl bych to tak, že někdy nepracovat nerovná se nepracovat. Rozdělaná práce, skočíš si na WC, cestou si vzpomeneš, žes neměl kafe, pak odpovíš na zrovna doručenou SMSku a když chceš začít pracovat, HDD už šrotuje kontrolu.branda píše:Mimochodem, proč vám vadí že AV kontroluje když se na ntb nepracuje?

Navíc, já osobně (nevím, jak ostatní) jsem zarytým nepřítelem téměř všech automatických funkcí - všechno musím mít pod kontrolou.

- Pavuk29
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
A na notebooku, pri napajani z baterky, trocha nastve, ked sa clovek vrati z toho vecka, a NTB namiesto setrenia baterky srotuje diskom 
Ja osobne tiez vsetky automaticke vtakoviny, pokial je to len trochu mozne, vypinam.

Ja osobne tiez vsetky automaticke vtakoviny, pokial je to len trochu mozne, vypinam.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

V pripadne akutnych problemov s chodom fora,

http://www.icq.com/people/267560078/

Přesně zaprvé baterka za druhé mi to pak hřeje protože většinou mi tam běží jiné náročnější ulohy.
NIS/NAV rychle proverovani na pozadi se nespusti, pokud system/notebook bezi na baterii. Spusti se jen v pripade, ze je notebook aktivne napajen ze site.martasx píše:Přesně zaprvé baterka za druhé mi to pak hřeje protože většinou mi tam běží jiné náročnější ulohy.
Zaroven je toto rychle proverovani nastaveno s nizkou prioritou, a spousti se pouze v pripade, pokud je CPU, HDD a uzivatelova aktivita v necinnosti, takze nemusite mit strach, ze by vam to brzdilo jine aplikace.
Hybnutim mysi ci stiskem klavesy po navratu k PC se tento scan na pozadi ihned prerusi.
Obavy tedy liche, avsak chapu, ze nekdo muze chtit mit vsechny bezici procesy pod kontrolou. Pro bezneho uzivatele spis vidim rychle proverovani na pozadi jako vyhodu.
Tak já to trochu upřesním jde mi o to že když odejdu 3x od noťasu tak se mi to spustí 3x samo že po nastavené době ale spustí a noťas maká jak strhaný.