take zkusim pohledat, ale jakej to bude mit vysledek...
Win32/Mebroot
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Win32/Mebroot
Lenovo R61

Bohuzel oprava mbr sektoru na ntb je totalne na prd - nejste jediny komu to slo do kytek - kolegyne motji tak odpalila HPeckovy ntb...
tak to jsem rad, ze v tom nejsem sam
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS003330
tohle jsem nasel, zitra dopo dam vedet jak to dopadlo
dneska uz nic nestiham...
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS003330
tohle jsem nasel, zitra dopo dam vedet jak to dopadlo
Ok, diky 
To, co navrhuje Budovi by šlo.
Jsem ale raději pro to obnovení do továrního stavu, jelikož by to mělo opravit i ten původní MBR sektor.
Jsem ale raději pro to obnovení do továrního stavu, jelikož by to mělo opravit i ten původní MBR sektor.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
At zkusi nastroj co najde kolega Budovi, uz neni co vic zkonit - to jsem udelal uz ja tou opravou

Pokud budete chtít použít pouze standardní zavaděč, bude třeba pouze zajistit, aby se v kořeni svazku, kde je nainstalován Windows, nacházely soubory NTDETECT.COM, Bootfont.bin, ntldr a boot.ini.
Pak stačí pouze v Tento počítač->Spravovat->Správa disků nastavit oddíl s Windows jako aktivní a restartovat PC. Windows by měly normálně naběhnout.
Pak stačí pouze v Tento počítač->Spravovat->Správa disků nastavit oddíl s Windows jako aktivní a restartovat PC. Windows by měly normálně naběhnout.
repairmbr od Lenova opravdu nepomohl, je to jednoucelovy nastroj - odstranuje chybu pri soucasnem pouziti DataSafe a Recovery... 
Lenovackou recovery asi pouzivat nebudu - jak je psano vyse zastarale win + spousta "nepotrebnych" Lenovackych utilit. Zkusim rozchodit win tak jak jsou. Dam pak vedet, ale asi az v pondeli.
Lenovackou recovery asi pouzivat nebudu - jak je psano vyse zastarale win + spousta "nepotrebnych" Lenovackych utilit. Zkusim rozchodit win tak jak jsou. Dam pak vedet, ale asi az v pondeli.
Dekuji vsem zucastnenym, nakonec doslo na zalohovani a reinstall. Jelikoz se chybami clovek uci, tak jsme zase o neco chytrejsi
Doporucil bych k logu z RSIT pripisovat i typ stroje (PC/Notebook + vyrobce, model)
Doporucil bych k logu z RSIT pripisovat i typ stroje (PC/Notebook + vyrobce, model)
Ano ano, sypu si popel na hlavuSteron napsal: (PC/Notebook + vyrobce, model)
Já si myslím, že to byla původně spíš krpa Lenova, že dělají zavaděč, co se tváří jako rootkit
Ale počítat do budoucna by se s tím mělo, pravda....
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
První soubory, které jsem kdy v nějakém počítači smazal byly io.sys, msdos.sys a command.com v MS DOS 3.0 (nebo 4.0, už se nepamatuji)
Zdálo se mi, že na mém 40MB HDD zabírají mnoho místa
Takže myslím, že sypat si popel na hlavu je zcela zbytečné (navíc od skvělého poradce jako je vyosek).
Hold se to někdy stane a jak říká tuvok07, kdo má o všech těch píčov*nách co si výrobci vymyslí, mít stále přehled.
Zdálo se mi, že na mém 40MB HDD zabírají mnoho místa
Takže myslím, že sypat si popel na hlavu je zcela zbytečné (navíc od skvělého poradce jako je vyosek).
Hold se to někdy stane a jak říká tuvok07, kdo má o všech těch píčov*nách co si výrobci vymyslí, mít stále přehled.
Mno, ony ty soubory byly fakt dost velký 
Přesně tak
to chce klídek

Přesně tak
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Přispějete na provoz fóra?