Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security ?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
das
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security ?

#1 Příspěvek od das »

Zdravím Vás, vybírám do PC nějaký hodně slušný antivir, který zajistí komplexní ochranu počítače. Dle testů a osobních zkušeností bych volil Norton. Bohužel se nemůžu v jednotlivých verzích vyznat, tudíž vlastně nevím, co chci.

Můžete mi někdo, prosím, pomoci s výběrem?

vyosek
VIP
VIP

Re: Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Komplexni balicek zabezpeceni (AV, FW, AS) zajistuje verze Norton Internet Security, ostatni jsou jen antiviry

:arrow: Obdobou balicku (od jinych spolecnosti) je ESET Smart Security, Kaspersky Internet Security ci Avast Internet Security - vsechny jsou placene

:arrow: Free obdoba balicku all-in-one bohuzel neexistuje
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

das
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od das »

Super, děkuji. Objednal jsem tedy Norton Internet Security. :)

bufu1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od bufu1 »

Omlouvám se za vstup ale pro doplnění:
vyosek píše:
:arrow: Komplexni balicek zabezpeceni (AV, FW, AS) zajistuje verze Norton Internet Security, ostatni jsou jen antiviry
je nepřesné, Norton 360 je Norton Internet Security + 2GB na servru symantecu pro zálohování a funkce vyladění počítače( popis: Optimalizuje pevný disk a uvolňuje místo na disku, Automaticky vyhledává a opravuje problémy, které zpomalují počítač, Odstraňuje nepotřebné soubory z Internetu, jako jsou soubory cookies a dočasné soubory, Zrychluje spuštění počítače)

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Davidov »

Existuje i free varinta comodo internet security .-) je free ma vynikajici firewal antivir je prumerny ale pokud nedelate prasecinky tak vpohode.dokonce zabranil tzv Facebok viru .-) )asi nahoda ale stalo se) GD

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

bufu1 píše:Omlouvám se za vstup ale pro doplnění:
vyosek píše:
je nepřesné, Norton 360 je Norton Internet Security + 2GB na servru symantecu pro zálohování a funkce vyladění počítače( popis: Optimalizuje pevný disk a uvolňuje místo na disku, Automaticky vyhledává a opravuje problémy, které zpomalují počítač, Odstraňuje nepotřebné soubory z Internetu, jako jsou soubory cookies a dočasné soubory, Zrychluje spuštění počítače)
Dekuji za doplneni :worship:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

bufu1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od bufu1 »

vyosek píše: Dekuji za doplneni :worship:
Nemáte zač :)

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od james008 »

V realu to je tak ze NAV je nejmensi balicek, z nazvu je patrne ze je to pouze antivir tj bez firewallu, NIS jiz poskytuje komplexni ochranu
a N360 je takovy megabalicek, ktery navic poskytuje veci jako zalohovani, systemove veci pro udrzbu pc (defrag apod).
Na vetsinu veci v CR lidem sedi nejlepe NIS, ale znam i hodne spokojenych uzivatelu N360 hlavne z rad lajku,
za ktere prakticky takovy system dela vse co potrebuji, a nerozumi tomu. Sam jsem pouzival delsi dobu N360 i NIS,
a N360 na pracovnim pc byl strasne pohodlny, o lenosti, kdy jsem si vse nastavil, a pak se v usetrenem case venoval pojidani sladkosti nebo skrabani se na nose :-D Nis mi prisel vzdy sviznejsi pro praci, a tech par veci co ma N360 jsem ozelel..mam tak nejak i historicky radsi NIS.
Jak NIS tak N360 poskytuje lidem tu moznost, ze si ho nainstaluji, na nic nemusi sahat, a vse funguje jak ma.
NAV moc neresim, protoze v dnesni dobe pro nej moc nenalezam uplatneni.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět