Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security ?
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security ?
Zdravím Vás, vybírám do PC nějaký hodně slušný antivir, který zajistí komplexní ochranu počítače. Dle testů a osobních zkušeností bych volil Norton. Bohužel se nemůžu v jednotlivých verzích vyznat, tudíž vlastně nevím, co chci.
Můžete mi někdo, prosím, pomoci s výběrem?
Můžete mi někdo, prosím, pomoci s výběrem?
Re: Norton AntiVirus / Norton 360 / Norton Internet Security
Zdravim a pekny den preji
Komplexni balicek zabezpeceni (AV, FW, AS) zajistuje verze Norton Internet Security, ostatni jsou jen antiviry
Obdobou balicku (od jinych spolecnosti) je ESET Smart Security, Kaspersky Internet Security ci Avast Internet Security - vsechny jsou placene
Free obdoba balicku all-in-one bohuzel neexistuje

Super, děkuji. Objednal jsem tedy Norton Internet Security. 

Omlouvám se za vstup ale pro doplnění:
je nepřesné, Norton 360 je Norton Internet Security + 2GB na servru symantecu pro zálohování a funkce vyladění počítače( popis: Optimalizuje pevný disk a uvolňuje místo na disku, Automaticky vyhledává a opravuje problémy, které zpomalují počítač, Odstraňuje nepotřebné soubory z Internetu, jako jsou soubory cookies a dočasné soubory, Zrychluje spuštění počítače)vyosek píše:
Komplexni balicek zabezpeceni (AV, FW, AS) zajistuje verze Norton Internet Security, ostatni jsou jen antiviry
Existuje i free varinta comodo internet security .-) je free ma vynikajici firewal antivir je prumerny ale pokud nedelate prasecinky tak vpohode.dokonce zabranil tzv Facebok viru .-) )asi nahoda ale stalo se) GD
Dekuji za doplnenibufu1 píše:Omlouvám se za vstup ale pro doplnění:
je nepřesné, Norton 360 je Norton Internet Security + 2GB na servru symantecu pro zálohování a funkce vyladění počítače( popis: Optimalizuje pevný disk a uvolňuje místo na disku, Automaticky vyhledává a opravuje problémy, které zpomalují počítač, Odstraňuje nepotřebné soubory z Internetu, jako jsou soubory cookies a dočasné soubory, Zrychluje spuštění počítače)vyosek píše:

Nemáte začvyosek píše: Dekuji za doplneni

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V realu to je tak ze NAV je nejmensi balicek, z nazvu je patrne ze je to pouze antivir tj bez firewallu, NIS jiz poskytuje komplexni ochranu
a N360 je takovy megabalicek, ktery navic poskytuje veci jako zalohovani, systemove veci pro udrzbu pc (defrag apod).
Na vetsinu veci v CR lidem sedi nejlepe NIS, ale znam i hodne spokojenych uzivatelu N360 hlavne z rad lajku,
za ktere prakticky takovy system dela vse co potrebuji, a nerozumi tomu. Sam jsem pouzival delsi dobu N360 i NIS,
a N360 na pracovnim pc byl strasne pohodlny, o lenosti, kdy jsem si vse nastavil, a pak se v usetrenem case venoval pojidani sladkosti nebo skrabani se na nose
Nis mi prisel vzdy sviznejsi pro praci, a tech par veci co ma N360 jsem ozelel..mam tak nejak i historicky radsi NIS.
Jak NIS tak N360 poskytuje lidem tu moznost, ze si ho nainstaluji, na nic nemusi sahat, a vse funguje jak ma.
NAV moc neresim, protoze v dnesni dobe pro nej moc nenalezam uplatneni.
a N360 je takovy megabalicek, ktery navic poskytuje veci jako zalohovani, systemove veci pro udrzbu pc (defrag apod).
Na vetsinu veci v CR lidem sedi nejlepe NIS, ale znam i hodne spokojenych uzivatelu N360 hlavne z rad lajku,
za ktere prakticky takovy system dela vse co potrebuji, a nerozumi tomu. Sam jsem pouzival delsi dobu N360 i NIS,
a N360 na pracovnim pc byl strasne pohodlny, o lenosti, kdy jsem si vse nastavil, a pak se v usetrenem case venoval pojidani sladkosti nebo skrabani se na nose

Jak NIS tak N360 poskytuje lidem tu moznost, ze si ho nainstaluji, na nic nemusi sahat, a vse funguje jak ma.
NAV moc neresim, protoze v dnesni dobe pro nej moc nenalezam uplatneni.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net