Dobrý den,
pracovala jsem na netbooku v PS Padu a najednou se mi obrazovka obrátila vzhůru nohama a myš reaguje přesně obráceně. Netbook jsem zavřela a opět pustila. Vstupní obrazovka nabíhá v pořádku, ale myš se objeví vzhůru nohama a nápis vítejte (windows XP) je už vzhůru nohama.
Jde to přenastavit v netbooku nebo mám vložit výpis z RSIT (dělat vše obráceně bude fuška)?
Teď píšu z počítače, protože funguje jak má.
Děkuji za odpověď.
Převrácená obrazovka a pohyb myši
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Převrácená obrazovka a pohyb myši
Táta na to přišel. Zmáčkne se ALT GR a šipka Pg Up.
Třeba se to bude někomu hodit.

Třeba se to bude někomu hodit.
Re: Převrácená obrazovka a pohyb myši
Zdravim
Dekujeme za informaci
Dekujeme za informaci

Přispějete na provoz fóra?