Moderátor: Moderátoři
To víš, nestačí opravovat ty problémy v menších updatech, tak tam valí rovnou nové verze jednu za druhou.KRUCIPES píše:Jen jsem si odskočil zateplit garáž, dva dny jsem nebyl na netu a oni holomci....
FIREFOX 9.0a1 (2011-08-18):
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/releases/0.9.html
Jak říkám - zlatej Firefox, opravdu.Nešťastný uživatel píše:User: user
->Temp folder emptied: 16269215 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 201416895 bytes
->Java cache emptied: 48799550 bytes
->FireFox cache emptied: 1051309022 bytes
->Flash cache emptied: 47158 bytes
Ja mam po dvoch dnoch aj 800 MB a to nesurfujem nejako intenzivneBudovi píše:Neviem či veľkosť cache je zrovna nejaký "bug", však má svoje opodstatnenie, keď si rok nezmažem cache tiež bude taká...
.
Já věděl, že se ozveš.Budovi píše:Neviem či veľkosť cache je zrovna nejaký "bug", však má svoje opodstatnenie, keď si rok nezmažem cache tiež bude taká...
... určite "Mr. Nešťastný užívateľ" pojem cache ani nepoznal....
tu nejde o to, ze o tom vieme, a ze sa to da. Ale preco to zere tolko RAM a miesta na disku? Ja som presiel teraz cez 5, nasledne 6.0.1 a 6.0.2 a stale mi vnucuje sedmicku, ale ja nemam tolko penazi a taky velky notebook, aby som tam mohol narvat dalsie pamate a diskyKRUCIPES píše:Informace o tom, že vyšla oficiální verze FF7 už tu proběhla (viz. vtipy). Já jen doplním, že 10.2.2011 vydali i novou betu FF (Nightly) ve verzi 10.0a1, oni v tom vážně pokračují.
BTW: Co tu všichni řešíte s cashe. Po ukončení FF se mi automaticky maže cashe a s ní i Historie prohlížení, historie stahování, historie formulářů a hledání, uložená hesla, nastavení pro daný server, aktivní přihlášení, mezipaměť a offline obsah. Položky, které se mají mazat lze definovat. Ale předpokládám, že to většina z Vás ví.