Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nefunkční HDMI na grafice

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
paldic
Návštěvník
Návštěvník

nefunkční HDMI na grafice

#1 Příspěvek od paldic »

zdravím,
mám Ati Radeon HD 5700 a když jsem skrze ní pomocí hdmi kabelu připojil PC k led tv, tak spojení je nefunkční. do tv nejde žádný signál z počítače a v nastavení grafiky je identifikováno pouze jedno zobrazovací zařízení a to monitor počítače. zkoušel jsem pak následně propojit skrze vga kabel (který jsem vypojil z monitoru) a vše fungovalo. je tedy pro hdmi konektor zapotřebí speciální ovladač, v tom případě jaký a nebo je problém jinde?
děkuji za radu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkční HDMI na grafice

#2 Příspěvek od Rudy »

Je to v nastavení grafiky, najdete to, pokud rozkliknete ikonu ATI na tray, musíte nastavit a uložit druhé zobrazovací zařízení. Přesněji vám to ale neřeknu, nemám to tady k dispozici.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

paldic
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od paldic »

cele nastaveni jsem samozřejme projel a zkoušel jsem to, ale ani jednou mi to neidentifikovalo druhé zobrazovací zařízení. když jsem spustil detekci zařízení, tak mi to našlo vždy jen monitor, tv bohužel žádnou.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

paldic píše:cele nastaveni jsem samozřejme projel a zkoušel jsem to, ale ani jednou mi to neidentifikovalo druhé zobrazovací zařízení. když jsem spustil detekci zařízení, tak mi to našlo vždy jen monitor, tv bohužel žádnou.
Už jsem to někomu před časem nastavoval a vím, že to tam je. Utilita se jmenuje Catalyst Control Center a instaluje se společně s ovladačem. Pokud si matně vzpomínám, je tam záložka, kde se musí druhé zobrazovací zařízení povolit a pak nastavit. Abych vám to mohl popsat, musel bych to mít před sebou. Já, bohužel, nejsem příznivcem ATI grafik (jsem skalní GeForcák :) ), takže tu žádnou ATI nemám.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno