Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problem s Win7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Problem s Win7
Oukej. Zatím diky 

Budeme pokračovat ještě dnes nebo až zítra?
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Popřeji vám dobrou noc,podlě mě kolegové zareagují až zítra 

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Tak Vám taky.
Zatím děkuju
Zatím děkuju
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra
mějte se 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Tak už není plnej.A takhle Tento počítač. V něm byly dva disky. Cca 2x 250 GB , z toho jeden byl skoro plnej...
Podle toho co vidím, jste nejspíše použil funkci Obnovení systému do továrního nastavení, které sektor po sektoru přepíše disk ze záložního obrazu disku (včetně tabulky rozdělení disku)
Pokud se nepletu, disk jste si přerozdělil až dodatečně, zmenšením jednoho oddílu a vytvořením nového v uvolněném místě.
Nějaká data byste z disku mohl dostat např. pomocí utility GetDataBack NTFS, která je bohužel použitelná pouze v placené verzi. (volně stažitelné demo je k ničemu)
Nebo můžete použít nějakou jinou utilitu k obnově smazaných souborů.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
No je to kamarádův NTB a podle toho co říkal, tak žádné obnovení systému nedělal. Pouze použil restart při konfiguraci systému. Ale s tím smazáním asi budete mít pravdu. Ani jsem s tím, že ty data zachráním, moc nepočítal. Jen jsem si říkal, že jste se už s podobným problémem setkali a třeba víte jak na to. Každopádně děkuji za ochotu.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Rádi jsme vám pomohli
ale bohužel s tímhle nic neuděláme
hezký zbytek dne 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Taky přeji hezký den. 

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: