tak nabuduce ked sa mi pokazi HDD alebo notas tak ti ho poslem domov zabaleny v darcekovom obalePavuk29 píše: Tak tomu hovorim razantne riesenie problemu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ak chces, mozes chodit hadzat infikovane HDD ku mne do kosa![]()

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
tak nabuduce ked sa mi pokazi HDD alebo notas tak ti ho poslem domov zabaleny v darcekovom obalePavuk29 píše: Tak tomu hovorim razantne riesenie problemu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DakujemPlazzer píše:tak nabuduce ked sa mi pokazi HDD alebo notas tak ti ho poslem domov zabaleny v darcekovom obalePavuk29 píše: Tak tomu hovorim razantne riesenie problemu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tos me spatne pochopil, ja jsem inverzni...Pavuk29 píše:Co, OneHalf sa ti nepaci?Mc_Murphy píše: 2 Pavúčik: Srabe!
Az sa mi zimomriavky robia az na riti![]()
Som väčší. Vtedy som mal 13, teraz 17, pomaly 18.Pavuk29 píše:Ale uz si vacsi?![]()
Aj ja som mal túto špinu v PC.adabo píše:Ja si pamätám, veeľmi dávno to bolo, ako sa nám tatov kamarát pokúšal zo stolného PC vymazať Spysheriffa. Trvalo to niekoľko dní, to boli nervy
Správně, tak na ně, nemazlit se s nima.Čarls píše:Co na to říci zaloha c je zaloha c projděte si moje příspěvky od tý doby co mám zalohy c se mi viry vyhýbají nevím proč asi to cejtí že je přehrčím a nebavím se s nima
Jasně - čarls a jeho zálohy systému Acronisem - to nemá chybu, díky za návody - už mě neshodí ani malware, ani Naughtyho pokusyČarls píše:Co na to říci zaloha c je zaloha c projděte si moje příspěvky od tý doby co mám zalohy c se mi viry vyhýbají nevím proč asi to cejtí že je přehrčím a nebavím se s nima