Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Program na odstranení zbytků po odinstalovaných programech.
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Program na odstranení zbytků po odinstalovaných programech.
Zdravím... Chtěl bych se zeptat zda není nějaký free prográmek který by mi smazal zbytky z odinstalovaných programu, zbytečné (prázdné) skryté složky atd. Děkuji za radu. 

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Program na odstranení zbytků po odinstalovaných programe
Dobrý den 
Používám Ccleaner a Revo Uinstaller a jsem spokojený

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
Super děkuji... CCleaner používám taky, ale ten nemaže zbytky po odinstalovaných programech (Tady aspoň si to myslím)
Mám dotaz... V Revo mi to našlo v sekci (Čistič zbytků) nějaký bordely
Můžu to všechno smazat? 
Mám dotaz... V Revo mi to našlo v sekci (Čistič zbytků) nějaký bordely

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ano
a všechno co budete chtít pak odinstalovávat,tak dělejte v revo 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
Super, rozhodně budu používat!... Děkuji a můžete zavřít.

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Rád jsem vám pomohl
kdyby jste měl jakýkoliv dotaz či problém,jsme tu pro vás
hezký zbytek dne 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Já taky přesně tuto kombinaci a spokojenost, jen revo porád otravuje při otevření abych aktualizoval na verzi PROchodnik74 píše:Dobrý den

Používám :

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak zavřete a je to
o nic nejde 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
Nedávno jsem odinstaloval BSplayer a od té doby mi pořád CCleaner nachází tyto chyby v registrech... Dám opravit registry a když restartuji počítač, tak mi to CCleaner najde zase... Zkoušel jsem to i smazat a to samé, restartuji počítač a CCleaner to najde znovu. Už nevím co s tím...
Neplatná nebo chybějící třída souboru .asf\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASF HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .asx\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASX HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .M2V\OpenWithProgids\BSPlayerFile.M2V HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mp3\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MP3 HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpeg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPEG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wma\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMA HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wmv\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMV HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids

Neplatná nebo chybějící třída souboru .asf\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASF HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .asx\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASX HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .M2V\OpenWithProgids\BSPlayerFile.M2V HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mp3\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MP3 HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpeg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPEG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wma\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMA HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wmv\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMV HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids
Zdravim a pekny den preji
Zaskocim za kolegu, uziva volneho vikendu
Prectete si prosim PMku
Obcas se stane, ze CCleaner nedokaze opravit vsechny problemy
Zazálohujte regist dle tohoto navodu http://technet.idnes.cz/software.aspx?r ... 6_software cast Export a Import registru
Az budete mit, tak napiste a opravime registry rucne

-
- Návštěvník
Tak to mám, ale nejsem si jistý zda je to správně. 

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kolegovi vyoskovi děkuji za záskok 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

- Spustíme soubor OTM.exe (pokud máte Windows Vista nebo Windows 7,tak na soubor klikněte pravým tlačítkem myši a dejte ,,Spustit jako správce,,)
- Spustí se nám program OTM a do levého okna ,,Paste Instructions for Items to be Moved,, vložíme následující skript a stiskneme tlačítko MoveIt
Kód: Vybrat vše
:Reg [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids] [-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids] :Files %windir%\system32\*.tmp.dll /s %windir%\system32\SET*.tmp /s %windir%\*.tmp :Commands [EmptyFlash] [EmptyTemp] [ResetHosts]
- Po restartu pc se vám objeví log z OTM,ten mi sem prosím vložte..
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
All processes killed
========== REGISTRY ==========
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids\ deleted successfully.
========== FILES ==========
File/Folder C:\Windows\system32\*.tmp.dll not found.
File/Folder C:\Windows\system32\SET*.tmp not found.
File/Folder C:\Windows\*.tmp not found.
========== COMMANDS ==========
[EMPTYTEMP]
User: All Users
User: Default
->Temp folder emptied: 0 bytes
User: Default User
User: Public
User: vlastnik
->Temp folder emptied: 787946 bytes
->Java cache emptied: 0 bytes
->FireFox cache emptied: 33917879 bytes
%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 1124 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
RecycleBin emptied: 0 bytes
Total Files Cleaned = 33,00 mb
C:\Windows\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully
OTM by OldTimer - Version 3.1.18.0 log created on 09042011_211720
Files moved on Reboot...
File move failed. C:\Windows\temp\_avast_\Webshlock.txt scheduled to be moved on reboot.
Registry entries deleted on Reboot...
========== REGISTRY ==========
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids\ deleted successfully.
========== FILES ==========
File/Folder C:\Windows\system32\*.tmp.dll not found.
File/Folder C:\Windows\system32\SET*.tmp not found.
File/Folder C:\Windows\*.tmp not found.
========== COMMANDS ==========
[EMPTYTEMP]
User: All Users
User: Default
User: Default User
User: Public
User: vlastnik
->Temp folder emptied: 787946 bytes
->Java cache emptied: 0 bytes
->FireFox cache emptied: 33917879 bytes
%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 1124 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
RecycleBin emptied: 0 bytes
Total Files Cleaned = 33,00 mb
C:\Windows\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully
OTM by OldTimer - Version 3.1.18.0 log created on 09042011_211720
Files moved on Reboot...
File move failed. C:\Windows\temp\_avast_\Webshlock.txt scheduled to be moved on reboot.
Registry entries deleted on Reboot...
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Výborně 
OTC
Poté restartujte pc a zkuste Ccleaner
Dobrou noc

- Spustíme,zmáčkneme CleanUp a potvrdíme YES
Program uklidí a následně restartuje
Poté restartujte pc a zkuste Ccleaner

Dobrou noc

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: