Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nemohu sdílet složky v sítí
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
nemohu sdílet složky v sítí
Dobrý den,
když chci sdílet svou složku, hlásí: "Při pokusu o sdílení došlo k neznámé chybě. Služba Server není spuštěna."
Když chci spustit službu Server, hlásí:" V počítači nelze spustit službu Server. Chyba2: Systém nemůže najít uvedený soubor."
(cesta ke spustitelnému souboru: D:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs )
Nemohl by mi někdo, prosím pěkně, pomoci?
Michal
když chci sdílet svou složku, hlásí: "Při pokusu o sdílení došlo k neznámé chybě. Služba Server není spuštěna."
Když chci spustit službu Server, hlásí:" V počítači nelze spustit službu Server. Chyba2: Systém nemůže najít uvedený soubor."
(cesta ke spustitelnému souboru: D:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs )
Nemohl by mi někdo, prosím pěkně, pomoci?
Michal
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: nemohu sdílet složky v sítí
Dobrý den 
Nějak se na vás zapomnělo,tak zkusím regovat a uvidím,zda je váš problém stále aktuální a ozvete se
Otevřeme si Služby

Nějak se na vás zapomnělo,tak zkusím regovat a uvidím,zda je váš problém stále aktuální a ozvete se

- Stiskněte klávesovou kombinaci WIN+R( nebo start-spustit ),čímž se vám otevře okno pro zadání příkazu pro spuštění. Zkopírujte a vložte sem následujíci text: services.msc a dejte enter
- Otevře se vám okno se službami vašeho pc,najděte následující služby,dvojklikem rozklikněte,a zkontrolujeme Typ spuštěni: jak je nastaven
Kód: Vybrat vše
Server
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Dobrý den,
síťové připojení jsem celé přeinstaloval (kromě TCP). Problém je vyřešen, jen když chce někdo můj počítač v síti otevřít, chce to po něm heslo. Nevím proč? Chtěl bych mít PC pro otevření bez hesla.
síťové připojení jsem celé přeinstaloval (kromě TCP). Problém je vyřešen, jen když chce někdo můj počítač v síti otevřít, chce to po něm heslo. Nevím proč? Chtěl bych mít PC pro otevření bez hesla.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se,zapomněl jsem na vás,zkusím dneska pohledat nějaké informace,popřípadě se zeptat kolegů
ale myslím,že to bude nějaké nastavení se síťovým heslem 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Díky,
problém se vyřešil restartem ostatních počítačů v síti.
Michal
problém se vyřešil restartem ostatních počítačů v síti.
Michal
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za informaci,mohu pro vás ještě něco udělat v tuto chvíli?Máte s něčím problém?
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Děkuji, zatím vše OK
Michal
Michal
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Rádo se stalo,kdyby jste měl kdykoliv problém,jsme tu pro vás
hezký zbytek dne 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: