Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vir pravděpodobně z FB ale je jich tu víc.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Vir pravděpodobně z FB ale je jich tu víc.
ted na tom delam, ale nechce mi povolit ulozeni, soubor je jen pro cteni zvolte jiny nazev souboru....
Teď po restartu pc avast pise že pocítac je nechranen resp. že byl zastaven, nebo pracuje v nestálém stavu......
tak zeditovano:) spatný postup jsem drevak
jen nevim co s tim avastem, zkusim ho odinstalovat a nainstalovat znovu, a mam sem stahnout nejaky firewall?
jen nevim co s tim avastem, zkusim ho odinstalovat a nainstalovat znovu, a mam sem stahnout nejaky firewall?
FW je pro bezneho uzivatele zbytecnost, pokud vi jak se chovat...
Avast preinstalujte a napiste co PC
Avast preinstalujte a napiste co PC
avast po preinstalovaní v pořádku, no snad už na nic takového klikat nebude.
Takže díky moc.)

Takže díky moc.)
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 
A na rozloucenou vam zahraje nase kapela

A na rozloucenou vam zahraje nase kapela

Přispějete na provoz fóra?