-Zdravim, mam vazny problem, vcera som chcel stiahnut battlefield bad commpany 2 pri stahovani sa tam ale objavilo okno anticheat company a teraz vzdy po zapnuti pocitaca do minuty sa strati vsetko z plochy a naskoci len ta tabulka kde je napisane ze ak nemozem uninstal ten anticheat tak mam poslat sms za 1.2eura a daju mi kod a ten vlozim do toho okna co tam vyskakuje a sa to odinstaluje.neviem ci to nieje len nahananie penazi a potom neviem co tam vyskoci.skusal som sformatovat disk ale normalne mi nechce nacitat cd lebo pri citani mi vyhodi ze fat32 nebolo najdene.......hladam usb hdd a potom tam naskoci dr-dos A:\ a neda sa nic dalej ani napisat len restart a to vsetko zase dookola. nejaka rada k tomu? dakujem moc
-Nejak tak to vyzera: http://elevator.rajce.idnes.cz/nastenka ... 011630.jpg
Skusal som aj v nudzovom rezime a scan ces AdAware Free, potom aj cez sUPERANTIspyware a aj cez Spybod S&D a furt nic pls poradte.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Anticheat commpany
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Anticheat commpany
Dobrý večer
Když tu tabulku zrušíte křížkem, pc normálně funguje? Vložte log ze rsitu, viz můj podpis.

Když tu tabulku zrušíte křížkem, pc normálně funguje? Vložte log ze rsitu, viz můj podpis.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dobrý den, mám stejný problém,
dneska brácha stáhl do PC program Anticheat companny.
Asi po minutě po naběhnutí systému, zmizeli všechny ikony a vyskočilo okno, že pokud chci program odinstalovat, ať pošlu sms v ceně 1,2 eura. Když jsem dal křížek, pc byl zamrzlý a pomohl jenom restart, ovšem po něm stále stejná písnička. Mohl jsem sms poslat, ale už jenom z principu jsem to neudělal a taky pořád nemám jistotu, jestli to není nějaký tunel jenom na cucání peněz a žádná změna.
No, každopádně na nějakých stránkách jsem si našel, ať v nouzovém režimu tento program smažu, avšak v nouzovém režimu ho nevidím, tak jsem aspoň zkusil vrátit systém na dobu před stáhnutím, což se ukázalo jako špatnej nápad, poněvadž teď po zapnutí systému už tabulka sice nenaskakuje, ale PC rovnou zamrzne, ikony nejsou vidět, jen tapeta a nejde nic dělat. S PC jde pracovat pouze v nouzovém režimu, ale co s tím nevím, tak, prosím, o radu.
Díky za váš čas. Luke
dneska brácha stáhl do PC program Anticheat companny.
Asi po minutě po naběhnutí systému, zmizeli všechny ikony a vyskočilo okno, že pokud chci program odinstalovat, ať pošlu sms v ceně 1,2 eura. Když jsem dal křížek, pc byl zamrzlý a pomohl jenom restart, ovšem po něm stále stejná písnička. Mohl jsem sms poslat, ale už jenom z principu jsem to neudělal a taky pořád nemám jistotu, jestli to není nějaký tunel jenom na cucání peněz a žádná změna.
No, každopádně na nějakých stránkách jsem si našel, ať v nouzovém režimu tento program smažu, avšak v nouzovém režimu ho nevidím, tak jsem aspoň zkusil vrátit systém na dobu před stáhnutím, což se ukázalo jako špatnej nápad, poněvadž teď po zapnutí systému už tabulka sice nenaskakuje, ale PC rovnou zamrzne, ikony nejsou vidět, jen tapeta a nejde nic dělat. S PC jde pracovat pouze v nouzovém režimu, ale co s tím nevím, tak, prosím, o radu.
Díky za váš čas. Luke
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za vstup.
LukeN73
Dobrý večer,
přečtěte si pravidla fóra a poté si založte svoje téma ve správně sekci a s příslušným logem.
Podle toho, jak píšete, máte ty ikony nějaké moc životné. 

LukeN73
Dobrý večer,
přečtěte si pravidla fóra a poté si založte svoje téma ve správně sekci a s příslušným logem.