Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem s monitorem

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
RaidingTombs
Návštěvník
Návštěvník

Problem s monitorem

#1 Příspěvek od RaidingTombs »

Dobry den,

Prosim o radu. Ze dne na den mi zacal blbnout monitor. Kdyz zapnu PC, monitor je cely cerny, problikava pouze dioda u zapinaciho tlacitka monitoru (vydava i cvakave zvuky, sam od sebe se vypina tj. zelena dioda zacne svitit oranzove) a kdyz uz se konecne rozmysli, ze neco zobrazi, tak je to bila skrvna rozrustajici se po monitoru (prikladam fotky). Z cerne obrazovky se zacina rozlevat ta bila barva az zbela uplne. Musim monitor porad zapinat a vypinat a nakonec se vzdycky umoudri, ale az kdyz nabehne Windows. Musel jsem zrusit i rezim spanku, protoze kdyz po 20 minutach monitor zhasl, musel jsem ho zase vypinat a zapinat az opet konence nabehl (ale uz bez te bile skrvny, ta se objevuje jenom pri zapinani PC) a to trva nekdy 5 nekdy 10 minut, jak kdy. Pri tom zapinani PC se jeste zobrazuje tabulka s hlaskou, ze nebyl nalezen signal. Nekdy se zobrazi normalne, jindy je na kraji monitoru, takze je videt z ty tabulky jenom kousek...

Nevite nekdo, co by to mohlo byt a nemate nejakou radu? Zacalo to ze dne na den, nikdy predtim zadny problem nebyl.

Diky, Lukas

Obrázek

Obrázek

Roli
VIP
VIP

Re: Problem s monitorem

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím vypadá to na dvě možnosti, no možná tři (myši překousali kabely :D )

Buď odchází monitor nebo grafika, pokud máš možnost připoj monitor k jinému PC.

Také by nebylo na škodu kdybys otevřel skříň PC a stlačeným vzduchem odstranil případný prach ze všech komponent.

Když už budeš uvnitř překontroluj zda jsou správně docvaknuté všechny konektory a HW do všech slotů.

Pak dej vědět co jsi zjistil.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět