Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
FB virus help me
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
FB virus help me
Dobrý den. Moc rád bych vás požádal o radu, stahl sem FB virus, dlouho sem pročítal přispěvky avšak můj případ se mi zdá nejhorší. Rád bych sem poslal log z RSIT , ale Muj PC se neustale restartuje, po nekolika malo sekundach po slupstení, takze nesthnu nic udelat, zkousel sem i prez F8 stustit Nouzový režim se sítí, ale stejný účinek PC se o5 za nekoli málo sekund o5 restartoval. Prosím a zároven dekuji o nejakou radu, nevíc co stím.
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: FB virus help me
Dobré odpoledne
,
máte možnost přístupu k Internetu přes jiné PC?

máte možnost přístupu k Internetu přes jiné PC?
Koupím trochu času, cenu respektuji.
Ano momentalne sedim na PC me sestry
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě stáhněte, vypalte a na infikovaném PC nabootujte Slax, pak dejte vědět.
Slax sem nabootoval a dostal sem se na plachu (podobnou jako windows) nejake dalsi pokyny ?
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Výborně. Otevřete System (ikona podobná Tento počítač), dále Storage media a poté disk s Windows. Na složku Windows klikněte pravým tlačítkem a zvolte Properties. Ve spodní části okna je řádek Mounted on, lokaci mi sem prosím opište.
U ,,Mounted on,, je napsano: /mmt/sda1
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše
cd /mnt/sda1/Windows

find ./ -mtime -7 -exec ls -al {} \; >out.txt
Po zadání obou dvou příkazu do stejneho okna se mi objevilo: bash: out.txt: read-only file system
chci se pro jistotu zeptata jestli je to takhle spravně ? a jest-li poznam, že to běží dobře ?
chci se pro jistotu zeptata jestli je to takhle spravně ? a jest-li poznam, že to běží dobře ?
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
První příkaz proveďte stejně, místo druhého napište
.
Log se pak místo ve složce Windows objeví v adresáři Home, na který je odkaz na ploše. Úspěšné doběhnutí poznáte tak, že se v konzoli objeví nový řádek s obsahem
find ./ -mtime -7 -exec ls -Al {} \; >/root/out.txt
Log se pak místo ve složce Windows objeví v adresáři Home, na který je odkaz na ploše. Úspěšné doběhnutí poznáte tak, že se v konzoli objeví nový řádek s obsahem
root@slax:/mnt/sda1/Windows#
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:

rm sysdriver32.exe
rm sysdriver32_.exe
rm loader2.exe_ok
rm front_ip_list.txt
rm iplist.txt
rm proc_list1.log
rm winlog-dirs.txt
rm winlog-ids.txt
rm winsetupapi.log
rm -R update.1
rm -R update.tray-15-0
rm -R update.tray-15-0-lnk
rm -R update.tray-7-0
rm -R update.tray-7-0-lnk
rm -R av_ico
Bohuzel. U všech příkazu byla odpověd ,,cannot remove,, . Po restartování PC problém stále trvá.
Ale spoměl jsem si, že ve stejné době, kdy se PC restartuje háže mi blbou reklamu Avast při každem zapnutí PC, jen jak sem pročítal topiky tak to nejak souvisí s antivirem, tak pokud neni haček vtom.
Ale spoměl jsem si, že ve stejné době, kdy se PC restartuje háže mi blbou reklamu Avast při každem zapnutí PC, jen jak sem pročítal topiky tak to nejak souvisí s antivirem, tak pokud neni haček vtom.
- Danstahr
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Otevřete znovu System -> Storage media, klikněte na svůj systémový disk pravým myšítkem -> Properties a na záložce Permissions zkontrolujte u všech tří záložek, zda je tam View & Modify Content, dole zaškrtněte políčko Apply to all subfolders a stiskněte tlačítko OK. Pak zkuste soubory odmazat znovu.