Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD WINDOWS 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JBM
Návštěvník
Návštěvník

BSOD WINDOWS 7

#1 Příspěvek od JBM »

Hrál sem Assassin's Creed 3 BH a z ničeho nic BSOD, tak jsem si stáhl utilitku WhoCrashed Pro, jelikož jsem nevěděl jak jinak vyčíst minidump, který se mi uložil na místním disku a log je zde. Jelikož jsem v tomto odvětví úplný lajk tak vůbec nevím co by mohlo pád zapřičinit a chci předem poděkovat za rady.

Crash Dump Analysis
--------------------------------------------------------------------------------

Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

On Sun 21.8.2011 15:39:51 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\082111-20763-01.dmp
uptime: 05:27:40
This was probably caused by the following module: dxgmms1.sys (dxgmms1+0x20CF7)
Bugcheck code: 0x1000007E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFF8800438ECF7, 0xFFFFF880023B66A8, 0xFFFFF880023B5F00)
Error: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\Windows\system32\drivers\dxgmms1.sys
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: DirectX Graphics MMS
Bug check description: This indicates that a system thread generated an exception which the error handler did not catch.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.

On Sun 21.8.2011 15:39:51 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
uptime: 05:27:40
This was probably caused by the following module: dxgmms1.sys (dxgmms1!VidMmInterface+0xF437)
Bugcheck code: 0x7E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFF8800438ECF7, 0xFFFFF880023B66A8, 0xFFFFF880023B5F00)
Error: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
file path: C:\Windows\system32\drivers\dxgmms1.sys
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: DirectX Graphics MMS
Bug check description: This bug check indicates that a system thread generated an exception that the error handler did not catch.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.

--------------------------------------------------------------------------------
:?:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD WINDOWS 7

#2 Příspěvek od Rudy »

Pravděpodobně ho způsobil DirectX. Zkuste ho přeinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

JBM
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od JBM »

Rudy píše:Pravděpodobně ho způsobil DirectX. Zkuste ho přeinstalovat.
Tak jsem ho přeinstaloval přímo ze stránek MS, tak uvidíme jestli to bude ok, jinak díky za radu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět