Budovi píše:no ale pod notebookom nemáš plameň ale stôl
Nepochopil.
Budovi píše:keď porovnám tie štrbinky v notebooku a priestor pod ním, tak viac to obmedzujú tie nasávacie štrbiny si myslím, takže prietok vzduchu sa zvýši len minimálne...
Ale zvýší se. Když jsi nepochopil paralelu s ohněm, dej si NTB na matraci, na peřinu či polštář, pak na dřevěný stůl, na stůl se skleněnou deskou a třeba na stůl s dlaždicemi. Změř teploty a třeba Ti to dojde.
Budovi píše:No moc by som sa nesmial, nie je to nič neobvyklé a ani nič príjemné... a takýmito "zlepšovákmi" sa poloha rúk ozaj nevylepšuje.... Keď tak by som uvažoval nad tým, že by som notebook naklonil mierne smerom k sebe...
No já se směji všemu, co mě rozesmívá a to se Ti povedlo.

Kolik má to víčko od PETky? Dva metry, že řešíš polohu rukou při psaní?

A nelze třeba měnit poloha židle, například, nebo snad sedíš na bedně od whisky, když jsi tak hi-tech?

To s těmi štamprlemi byl hezký fór a PET víčka jsem měl pod DVD přehrávačem - právě, aby neseděl rovnou na koberci, neboť nemám na hi-tech řešení peníze a sem tam se mi doma něco válí i na zemi, představ si tu ubohost. Třeba jeden PC mám na bývalém jídelním stole (příliš vysoko dle standardů) a druhý poč na bývalém konferenčním stolku (příliš nízko dle standardů). Žádné specoč PC koutky. Každý má PC či NTB úplně někde jinde, takže nechápu, proč řešíš nějaké polohy.

Za prvé - ne každý má na hi-tech řešení umístění svého PC či NTB a za druhé - každý týden Ti někdo strašně fundovaný sdělí, že to, co se povídalo minule je blábol a že je potřeba mít vše úplně jinak.
Budovi píše:tak to ma nepoznáš, ja inak ako logicky uvažovať neviem

Ne, neznám Tě, to je pravda, ale to, cos napsal tedy vskutku moc logicky nevyznělo.
A končím debatu, ať nespamuji a
Pavúčik si na mně nesmlsne.