Dobrý den,
Při bežném úklidu PC jsem narazil na CF,který chci odinstalovat. Použil jsem příkaz /u ComboFix , CF se rozběhl a vypadalo,že klasicky chce projet počítač.(Doufám,že tohle nemění na faktu,že se CF odinstaluje a nenadělá nějakou paseku). Program se aktualizoval a při dalším spuštění program hlásil přístomnost "COMODO Defense+" jakožto prvku firewallu. Pro bezproblémový běh se doporučuje Antivíry a Firewally vypnout. Vše jsem provedl,přesto mi CF pořád píše,že je aplikace spuštěná,v task manageru jsem žádný proces odpovidající COMODU nenašel a tak teď trochu nevím jak si s tím poradit. Chtěl bych pouze odinstalovat CF. Mohl by mi někdo poradit jak na to?
Předem děkuji!
glutamen
P.S-Dodávám,že jsem se pozastavil na fázi kdy mám na ploše zobrazené úpozornění CF na přítomnost security programu,a žádost o ukončení těchto procesů a pokračováním stísknutím "OK".

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problémová odinstalace CF - Dotaz
Moderátor: Moderátoři
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémová odinstalace CF - Dotaz
Zdravím 
Restartujte PC a použijte příkaz ComboFix /Uninstall, případnou hlášku o spuštěném antiviru ignorujte a pokračujte dál.

Restartujte PC a použijte příkaz ComboFix /Uninstall, případnou hlášku o spuštěném antiviru ignorujte a pokračujte dál.
Zdravím,takže přesto,že teď CF se připravuje na sken,mám toto hlášení ignorovat a restartovat PC? Nebude z toho CF zmatené? Omlouvám se,že se dotazuji,ale nechtěl bych si přidělat problémy.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ano, teď normálně restartujte PC, CF ještě nepracuje.
Pak pokračujte tak, jak jsem psal. 

Vše proběhlo hladce. Díky za bleskovou odpoveď a čas!
Hezký zbytek prázdnin.
Hezký zbytek prázdnin.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele: