Ano, ano. Vtedy išlo o to tie fotky zachrániť za každú cenu. Kamoš to má vo firme kúpené, tak nám požičal pol hodinku času, našťastie....Roli píše:No jo, ale EASEUS Data Recovery Wizard Professional není free a v trialce to nedokážeetis píše:Našťastie sa na tú kartu už nefotilo a podarilo sa obnoviť asi 90% fotiek programom EASEUS Data Recovery Wizard Profesional. (Recuva ani Restorer 2000 nezmohli nič).![]()
Ano je i free verze, ale ta je značně ořezaná.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Obnova fotek z SD karty
Moderátor: Moderátoři
Re: Obnova fotek z SD karty
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
Ale takovouhle nožnost nemá každýetis píše: Ano, ano. Vtedy išlo o to tie fotky zachrániť za každú cenu. Kamoš to má vo firme kúpené, tak nám požičal pol hodinku času, našťastie....

To áno,ale vtedy sme boli rozhodnutý aj soft kúpiť, tie fotky sa už nedajú urobiť znovu. V každom prípade možnosť pohľadať niekoho kto nejaký dobrý soft má stojí zato, veď nová karta je dnes lacná, tak uchovať nejaký čas starú sa dá.... (p.s. keby som ju mal doma,pomôžem. Len na tamtej už boli urobené zásahy,tak to asi už nepôjde)
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.