Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- po stažení rozbalte a najděte ISO soubor
- v Neru nebo jiném vypalovacím programu vypalte Image obrazu
- vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechte z něj nabootovat
(možná budete muset v Biose změnit, aby se z cd romky bootovalo jako první)
- zvolte start miniXP
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Takze .... po dlouhé domluvě nebo spíše radách ... s počítačem nešlo pořádně nic delat, stále se vypínal , tak jsem volal na zakaznickou linku od spolecnosti dell (mam pc od dell) a oni rikali, ze o tomhle viru uz slyseli, ze se musi preinstalovat windows, ze vir totalne odstaví pc .... takze jsem preinstaloval windowsy a uz mi behá normálne ... stejne dekuji vsem co se mi snaili pomoct a hlavně Motji ..... Takze díky ..
Tak přeinstalovat systém se nemusí, ale ve chvíli, kdy žádný způsob opravy nefunguje, už nic jiného nezbývá .
Není zač
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.