Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jaky máte Antivir?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Ervd
Návštěvník
Návštěvník

Re: Jaky máte Antivir?

#31 Příspěvek od Ervd »

Na jednom PC mam ESS 4 na druhem Avast free 6.

Na prvni pc jsem chtel kompletni ochranu a ESET nabizel 50% slevu na ISIC kartu, tak jsme ho vzal:)
S Avastem mam dlouhodobe dobre zkusenosti, tak jej pouzivam, poprve jsem jej naistaloval na doporuceni nekoho z teto stranky:D

jeste pouzivam CCleaner a SUPERAntiSpyware free, take jiz dlouho...

yort2
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od yort2 »

Používám Comodo Firewall a Microsoft Security Essentials (oboje zdarma)

pak ještě CCleaner a občas projíždím počítače MWAVem (už ale prý nemá tak dobré detekční schopnosti jsem se tu
dočetl) a Eset Online Scannerem. Nikdy mi to neukázalo žádný vir či problém, ale stejně jsem ho měl. Pořád si
myslím že to není dostatečné :roll:

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od james008 »

ASAP píše:He? Co máš s Davidem, Pavol?
No to ještě nevim. Není nad ext3 system disku. :D
Je...EXT4 ... ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Eddward
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Eddward »

Ja som posledne 2 roky pouzival ESS na PC aj 2 notebookoch. Po skonceni licencie som presiel na Microsoft Security Essentials. Po par mesiacoch pouzivania som spokojny, nevidim ziadny rozdiel, takze za eset sa mi uz platit nechce :) Myslim ze MSE + zdravy rozum uplne staci.

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#35 Příspěvek od daveing »

Já používám Comodo antivirus. Obsahuje i firewall, takže aspoň nemosím mít ten windousácký. Jsem naprosto spokojen, před tím jsem měl Avast free a absolutně jsem nebyl spokojen, nějak mě nenadchnul a nevím, do jaké míry byl spolehlivý. Navíc Comodo se vždycky ptá, na každý přístup a tak, takže se dá lehce nastavit a upravit, zatím mi chytl všechno, dokonce ani facebookovský vir se mi přes něj nedostal, což u Avastu nejni pravda, nebo aspoň na jinčím stroji nebyla, téže bych možná uvítal názory na tento antivirus, ale já jsem spokojen ;)

b_henry
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od b_henry »

Já tvrdím pravý opak. Jak slyším "Comodo AV" tak prchám. Možná nemá špatnou detekci,ale svým urputným a systémově meganáročným heuristickým analyzováním dokáže do týdne nabořit systém tak,že je zralý na reinstal - toto je opakovaná zkušenost na stroji s AMD Phenom II X2 3.2 GHz. I tento s nainstalovaným Comodo AV chvílemi "sotva dýchal", přestože vše bylo nastaveno tak,aby byla zátěž sytému co nejmenší.Otvírání datových DVD (pro vyměnitelná média NEJDE nastavit výjimku!) s více než 10 exe instalačkami v jedné složce - dvou- a víceminutová procedura během které mechanika pracovala tak,že se div nerozsypala. S Nodem nebo Avastem 6 (momentálně v ostrém nasazení v kombinaci s Comodo Firewallem) se nic ani vzdáleně podobného neděje...
Anti Spam-dárek pro všechny spamboty světa

TheDawides
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od TheDawides »

Ja používam Comodo internet security, celý balík a nemôžem sa sťažovať. Žiadne citeľné spomalenie oproti nodu alebo avastu som nezaznamenal a to ho používam na notebooku ( pentium 2.1GHZ dual,3GB Ram). V správcovi súborov mi zaberá okolo 15mb.Akurát D+ je trošku otravnejšie, ale ten kto aspoň trochu vie pracovať s PC si vie všetko nastaviť. Podla mňa to je skvelý program a tým myslím aj antivírus.

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#38 Příspěvek od daveing »

Mno, zajímavé, spíše se přikláním ke druhému názoru na Comodo. Ono, když se to nastaví, tak nejni problém. Tento software mám nainstalován na Lenovo S12 1.6 a absolutně mi to systém nezpomaluje ;)

b_henry
Návštěvník
Návštěvník

#39 Příspěvek od b_henry »

Ad Comodo - když se to nastaví... A jak tedy,když je nastavena úroveň heuristické kontroly "nízká" a zakázáno skenování souborů nad 40 MB a stále to ani na pc s "vista indexem" 6.6 nestačí? Vypnout antivir?? :lol: Mám dojem že Comodo AV má problém s 64 bit OS, viz http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=114837 .

TheDawides
Návštěvník
Návštěvník

#40 Příspěvek od TheDawides »

Ja mam index 4,2, mal som 64 bit os win 7 a ziadne spomalenie som nezaznamenal. Mozno ma problem s nejakym nekompatibilnym programom alebo cracknutym windowsom.

ASAP
Návštěvník
Návštěvník

#41 Příspěvek od ASAP »

james008 píše:
ASAP píše:Není nad ext3 system disku. :D
Je...EXT4 ... ;-)

Červenám se :oops:
Obrázek

překladatel MBAM, OTL.

b_henry
Návštěvník
Návštěvník

#42 Příspěvek od b_henry »

TheDawides píše:Ja mam index 4,2, mal som 64 bit os win 7 a ziadne spomalenie som nezaznamenal. Mozno ma problem s nejakym nekompatibilnym programom alebo cracknutym windowsom.
Ale kdepak...;-) Jediné,co mě napadá,s čím by mohl být nekompatibilní,jsou AMD AHCI ovladače,protože kamenem úrazu je hlavně čtení optických disků,jestliže na nich jsou "potenciálně nebezpečné" spustitelné soubory,ideálně tak 15 a víc pohromadě v jedné složce...Pak to chce opravdu trpělivost a nevyndávat DVD předčasně,neboť jinak se Comodo pro změnu zhroutí,přesněji řečeno jej "sestřelí" WerFault.exe jako proces bránící OS v korektní funkci...Vše na čisté instalaci win. Opravdu jsem neviděl jiný AV,který by něco podobného dělal!

radek178
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od radek178 »

b_henry píše:Ad Comodo - když se to nastaví... A jak tedy,když je nastavena úroveň heuristické kontroly "nízká" a zakázáno skenování souborů nad 40 MB a stále to ani na pc s "vista indexem" 6.6 nestačí? Vypnout antivir?? :lol: Mám dojem že Comodo AV má problém s 64 bit OS, viz http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=114837 .
Jezismarja, tak na zaklade jednoho vlakna, kde kdosi cosi pise, ze ma problem, ty vydedukujes, ze Comodo ma na 64b OS problem. Mas rozum? Pokud si ten dotaz poradne prectes, tak zjistits, ze ma problemy na xp64b a to je tak trosku vrazda. Ja nainstaloval Comodo, cely balik nekolika lidem, kteri umi pc jen zapnout a vypnout, nechal ho na automat a nemaji zadny problem. Pokud bych hodnotil podle tve teorie, tak je Comodo bezchybne a funguje na automat i naprostym amaterum. A moje teorie by nad tvoji vyhrala, protoze je overena u vice lidi. Chapes vubec co to placas za kraviny?

StrejdaProšek
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#44 Příspěvek od StrejdaProšek »

Ahoj já používám Avast kvůli tomu že je zadarmo a má dobré reference, ale nějakou dobu přemejšlím nad Avast Internet Security.
Má s ním někdo prosím zkušenosti?
PS: Tak nakonec jsem přešel k Aviře, kterou jsem chtěl už dlouho vyzkoušet.
Uvidíme zatím se mi jeví docela dobře :)

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#45 Příspěvek od daveing »

Je někde nějaké dobré porovnání free antivirů? Kterému se však dá věřit, člověk si může napsat cokoliv, že, ale jestli někdo nezná nějakou webovku, kde by takové porovnání bylo...

Odpovědět