Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

AVG PC Tuneup

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Roli
VIP
VIP

Re: AVG PC Tuneup

#16 Příspěvek od Roli »

eagle2000 píše:Tak zdrngať program na vyladenie počítača len preto, že je od, tu "obľúbenej" spoločnosti AVG...neviem, ak by som nevedel kto sú tu radci a kto návštevníci, tak poviem, že to písalo malé dieťa...
Abys neřek že něco pořád haním tak jsem si tu trialku pustil do notesu.

V rychlosti to schrnu, krom toho že se to nacpalo všude možně jak je u AVG normální s okamžitou komunikací se zeměkoulí,

slučuje Správce úloh, Bod obnovy, CCleaner, Defraggler a zmiňovaný urychlovač netu.

Jenže některé udělátka opravdu fungují až když zaplatíš.

Sečteno podtrženo, za tohle opravdu netřeba platit a jsem určitým způsobem rád,

že mě čeká formát disku, protože tohle mu nijak zvlášť nepomohlo i když mělo.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

eagle2000
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od eagle2000 »

Nieže by som PC Tune up obhajoval, ja ho nepoužívam, šlo len o ten postoj...samozrejme súhlasím s tým, že platiť zaň nie je zrovna najvýhodnejšie...

Roli
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Roli »

Ono nejde o postoj ale o zkušenost, protože to co od AVG kdy bylo vytvořeno, nestálo za nic :(

virusak
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#19 Příspěvek od virusak »

No co se týče mého názoru k antiviru AVG (který mimochodem naše škola stále ještě využívá na všech PC :D ), tak si myslím, že před několika lety to zas tak špatná ochrana nebyla, pamatuju si moc dobře, že jsem okamžitě jako první instaloval právě AVG, jenže doba jde dopředu a už jsou k dispozici mnohem účinnější nástroje a navíc i zdarma, což je pro mnohé uživatele velká výhoda. Konrétně k tomu zrychlení internetu, je to asi blbost, jak už tady padlo, nějaký program těžko zrychlí (i kdyby o 50%) rychlost připojení určitého poskytovatele. Na starost by tyhle věcí měl mít právě poskytovatel a ne nějaký "chytrý AVG" program. Že se dostane ten bordel všude, to je další špatná věc a opět se dostaneme k freeware programům, ty tuhle vlastnost obvykle nemají, nainstalujete, použijete a v případě nepotřeba odstraníte. Ještě dotaz, opravdu se musí provést formát disku a nebo už jsi to měl v plánu delší dobu? :D Že by na tom byl až takhle špatně se mi nechce věřit :lol:

Roli
VIP
VIP

#20 Příspěvek od Roli »

virusak píše:Ještě dotaz, opravdu se musí provést formát disku a nebo už jsi to měl v plánu delší dobu? :D Že by na tom byl až takhle špatně se mi nechce věřit :lol:
No, co měl dát "dohromady" tak rozvrtal ještě více (registry plus čistka nepotřebných věcí).

Odinstalace neproběhla jak měla (zlozvyk AVG) a nyní už jedu pouze v nouzáku :(

Jinak jsem to měl v plánu už nějaký den a tohle to ještě dorazilo.
virusak píše:No co se týče mého názoru k antiviru AVG (který mimochodem naše škola stále ještě využívá na všech PC :D ), tak si myslím, že před několika lety to zas tak špatná ochrana nebyla
Ano nějakých 5 - 6 let zpátky to s AVG ještě šlo, ale jak správně píšeš doba jde dál :wink:

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#21 Příspěvek od j3šť3r »

Nemyslim si, ze nekdo ze zdejsich radcu by si pustil neco takoveho do systemu, kdyby se k reinstalu nechtel dokopat :D

Za sebe muzu rict, ze zadny automaticky optimalizator registru (az na CCleaner, ktery si musel moji duveru tvrde zaslouzit) mi na windows sahat nebude.

Roli
VIP
VIP

#22 Příspěvek od Roli »

j3šť3r píše:Nemyslim si, ze nekdo ze zdejsich radcu by si pustil neco takoveho do systemu, kdyby se k reinstalu nechtel dokopat :D
Přesně tak i když na druhou stranu zkusit se má všechno :)
j3šť3r píše:Za sebe muzu rict, ze zadny automaticky optimalizator registru (az na CCleaner, ktery si musel moji duveru tvrde zaslouzit) mi na windows sahat nebude.
U mě si ještě může sáhnout XP Manager, ale není free.

virusak
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#23 Příspěvek od virusak »

Roli píše:
virusak píše:Ještě dotaz, opravdu se musí provést formát disku a nebo už jsi to měl v plánu delší dobu? :D Že by na tom byl až takhle špatně se mi nechce věřit :lol:
No, co měl dát "dohromady" tak rozvrtal ještě více (registry plus čistka nepotřebných věcí).

Odinstalace neproběhla jak měla (zlozvyk AVG) a nyní už jedu pouze v nouzáku :(

Jinak jsem to měl v plánu už nějaký den a tohle to ještě dorazilo.
virusak píše:No co se týče mého názoru k antiviru AVG (který mimochodem naše škola stále ještě využívá na všech PC :D ), tak si myslím, že před několika lety to zas tak špatná ochrana nebyla
Ano nějakých 5 - 6 let zpátky to s AVG ještě šlo, ale jak správně píšeš doba jde dál :wink:
Tak to je docela špatný :( Na to že si za to chtěj nechat platit a udělá to v systému bordel teda. No kdo to neví, tak koupí, kdo nekoupí neprohloupí :lol:

Odpovědět