omlouvam se ted mi to doslo.Caroprd111 píše:Nabootujete z toho vypáleného CD a budete pokračovat podle toho videonávodu.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Celkem velky problem ma tu nekdo cas?!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Celkem velky problem ma tu nekdo cas?!
Jenze co s tou klavesnici, porad nejde
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Caroprd111 píše:Povolil jste ji v BIOSU?
Hledal jsem to ale nenašel jsem to tam nebo jsem špatně hledal. Pod čím by to mělo být?
Uz to mam ..
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Caroprd111 píše:
no ale co ted?Stejne mi to nenajede a objevi se mi jen cerna obrazovka a MBR ?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Takže ani to opravné CD nejde nabootovat? Když ho vyberete v boot menu a pak mačkáte libovolnou klávesu.
no jako to jde, udelal jsem i vsechno podle toho videa a tak.. restartoval ale windows nenajel.. a najela jen cerna obrazovka a nahore napsane MBR a dale se nic nedejeCaroprd111 píše:Takže ani to opravné CD nejde nabootovat? Když ho vyberete v boot menu a pak mačkáte libovolnou klávesu.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Uz budu muset jit.. Budete tady a mit cas rano?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. 
Bohužel Vám musím zdělit, že se ani kolegovi, který nasimuloval Vaši situaci, nepovedlo žádným způsobem systém rozjet. Vy už tam máte nějaká důležitá data?

Bohužel Vám musím zdělit, že se ani kolegovi, který nasimuloval Vaši situaci, nepovedlo žádným způsobem systém rozjet. Vy už tam máte nějaká důležitá data?
Caroprd111 píše:Zdravím.
vykaslal jsem se na to a cele to reinstaloval .. ale jde mi do hlavy ze i presto mi nejde nainstalovat zvuk. Viz moje posledni tema pomuzete mi stim?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Máte nainstalované správné ovladače? Nemáte ve správci zařízení nějaké žluté otazníky?