Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Celkem velky problem ma tu nekdo cas?!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celkem velky problem ma tu nekdo cas?!
Jedna se o to ze jsem nainstaloval windows na jednotku D: jenze jsem mel predtim windows na jednotce C: a ja ji naformatoval a zapomel ze tam byl i bootovaci system.. a ted mi to do windows nechce nabotovat.. Jaks e tam mam dostat nebo vytvorit botovaci CD.. diky moc
marek999 píše:Jedna se o to ze jsem nainstaloval windows na jednotku D: jenze jsem mel predtim windows na jednotce C: a ja ji naformatoval a zapomel ze tam byl i bootovaci system.. a ted mi to do windows nechce nabotovat.. Jaks e tam mam dostat nebo vytvorit botovaci CD.. diky moc
pisu z noteboku ted
jedna se o windows XP SP3
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nechápu Váš problém... Vy se nemůžete dostat do nově nainstalovaného systému na oddílu D: 

Caroprd111 píše:Nějak nechápu Váš problém... Vy se nemůžete dostat do nově nainstalovaného systému na oddílu D:
Ano presne. Pouzival jsem windows na jednotce D takze jsem naformatoval celou puvodni jednotku C a pootom hned problem vznikl
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máte více disků, tak je odpojte a ponechte pouze ten s nefunkčním systémem. Poté postupujte podle návodu http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
Caroprd111 píše:Pokud máte více disků, tak je odpojte a ponechte pouze ten s nefunkčním systémem. Poté postupujte podle návodu http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
No neco takoveho jsem chtel skusit ale vubec mi to nenacte to CD´po restartu.. A ikdyby jo tak ja na jednotce C nemam co opravovat.. ja ji celou smazal (naformatoval)
marek999 píše:Caroprd111 píše:Pokud máte více disků, tak je odpojte a ponechte pouze ten s nefunkčním systémem. Poté postupujte podle návodu http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
No neco takoveho jsem chtel skusit ale vubec mi to nenacte to CD´po restartu.. A ikdyby jo tak ja na jednotce C nemam co opravovat.. ja ji celou smazal (naformatoval)
mi to do windows ani nenajedee. Zapnu PC a ukaze se akorat cerna obrazovka a nic
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Caroprd111 píše:A máte nastavené bootování z CD?
To nevím, jak se to děla?Mam tenhle problem uplne poprve tak vubec nevim co a jak
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Po restartu PC by se vám na monitoru měl zobrazovat pokyn, jako klávesou vstoupíte do boot menu, např F12. Máte to tak?
JJ tak to je F11 to jsem zkusil jenze to taky nejde.. nenajede to vubecCaroprd111 píše:Po restartu PC by se vám na monitoru měl zobrazovat pokyn, jako klávesou vstoupíte do boot menu, např F12. Máte to tak?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele: