Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vir z FB.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
rachunek1
Návštěvník
Návštěvník

Vir z FB.

#1 Příspěvek od rachunek1 »

Dobrý den,
Jel jsem podle tvojeho návodu (konverzace s riksa (http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=113443))
Udělal jsem vše stejně a pak počítač byl v pořádku.
Asi 4hodiny na to se mi ukázala AVG kontrolka že se nějaký soubor snaží připojit k internetu tak jsem dal blokovat a pak se počítač restartoval a už je zase vir v něm (načítá se mi pc do nouzového režimu) počítač zablokoval internet.
Mohl by jsi mi poradit co s tím ?
Nevím jak sem vložit RSIT protože se obávám když si ho dám na flešku a zapojím ji do tohoto počítače tak se zaviruje taky. (jsem na jiném pc než na tom zavirovaném)
Předem děkuju.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vir z FB.

#2 Příspěvek od Rudy »

FB vir, pokud vím, flešku nezaviruje, pokud na ni bude jen soubor s logem. Txt soubory zavirovat nelze.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

rachunek1
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od rachunek1 »

No tak už ani to nejde.
Zapnu pc de to do nouzového režimu dám MSCONFIG a hodí se ta jakou plochu chci tak du svoji(sem administrator)
a dá se mi tam černá plocha nevidim pištu složky vubec nic jen se spustí nejaké okno cmd.exe
ukazuje to C:\Documents and setting\honza.honza-F0D225CAB>
A když tam neco napisu tak to ukáže :
....... není název vnitřního ani vnějšího příkazu ,
spustitelného programu nebo dávkovaného souboru.
a pak se zase ukaže C:\Documents and setting\honza.honza-F0D225CAB>
diky.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste to ještě v nouz. režimu, ale z účtu administrator. Pokud nepůjde ani to, nezbude, než oprava, příp. reinstal.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

rachunek1
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od rachunek1 »

vir mi vytvořil druhou lochu co se menuje administrator ale na ní je to uplně to samé.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Administratora vám nevytvořil vir, nýbrž systém poři instalaci OS. Admin. účet má každý PC, počínaje WinNT. Nezbude, než pokus o opravu systému, nebo, pokud máte možnost vložit váš disk do jiného PC jako druhý, pokusit se jej odvirovat tam, pomocí skeneru MBAM: http://www.malwarebytes.org/mbam.php .

Varování:

rachunek1
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od rachunek1 »

Mam možnost ale bojim se že se zaviruje i ten.

rachunek1
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od rachunek1 »

dalo by se to spravit i tím fríčkovím ?nebo musí být to placené ?
nezaviruje se druhy pc ?, když budu postupovat s vaší pomocí ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Rudy »

teoreticky se zavirovat může, ale je to jen malá pravděpodobnost. MBAM stačí free a proskenujete jím kompletně jen ten váš disk. Pak dáte log a po odsouhlasení viry smažete. Nakonec to zkusíte rozjet na vašem PC a dočistíme zbytek. V opačném případě vás oprava, nebo reinstal nemine.

Varování:

Odpovědět